Esdeveniments esportius

Destacats

  • Es tracta d'una cursa solidària amb l'Associació Estel i limitada a 250 corredors. S'ofereixen dos circutis: un de 10 quilòmetres i l'altre de 5. La inscripció general a la cursa val 14 euros i als inscrits abans del 9 de març entraran al sorteig d'obsequis.
  • La Cursa de la Dona Nayox, que organitza Gogogo Runners amb el suport de la Paeria, arriba a la cinquena edició amb una participació prevista d’entre 1.000 i 1.200 participants, de la mateixa manera que en les passades edicions. La prova, que uneix solidaritat i esport, continua amb la seua col·l
  • Una edició anterior de la Mitja Marató de Balaguer / SEGRE
    La prova, organitzada per tercer any consecutiu pel club Runner’s Balaguer, ha posat el límit de 800 corredors a la jornada de diumenge per poder garantir el bon funcionament i la seguretat de l’esdeveniment.
  • La Cursa del Sucre de Menàrguens celebrarà la seua sisena edició amb diverses propostes ja que, a més de les carreres de cinc i deu quilòmetres, ofereix la possibilitat de participar en curses infantils i en una caminada popular de set quilòmetres.
  • 9 Hivernal Cervera 2017
    Benvinguts a la 9a edició de la Hivernal de Cervera, una marxa de BTT organitzada per la Penya Ciclista Cervera, que es celebrarà el proper 5 de març de 2017.
diumenge 19 de febrer
Una edició anterior de la Mitja Marató de Balaguer / SEGRE
Pavelló poliesportiu
Balaguer
diumenge 05 de març
9 Hivernal Cervera 2017
Plaça Universitat
Cervera
diumenge 12 de març
Parc de la Nòria
Torrelameu
diumenge 12 de març
Canalització del riu Segre
Lleida
diumenge 19 de març
Centre
Menàrguens