Belda & Sanjosex

Esdeveniment

Belda & Sanjosex

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Carles Belda i Carles Sanjosé (Sanjosex) presenten Càntut. Aquesta proposta neix de la trobada entre Carles Sanjosé, des de la Bisbal de l’Empordà, i de l’acordionista sabadellenc Carles Belda. Tots dos han escollit més de dotze temes del miler que es recullen al cançoner del projecte Càntut. Cançons i músiques dels avis de recerca del cant de tradició oral de les comarques de Girona. Amb aquesta matèria prima, han enrolat en l’aventura dos osonencs: la violinista Coloma Bertran (Les Violines, Orquestra de Cambra Terrassa 48...) i el multi instrumentista Jordi Casadesús (La Iaia i Núria Graham). Els quatre músics portaran les tonades triades a una nova dimensió, amb un peu aferrat a la tradició i l’altre a l’avantguarda. Els creadors del projecte ja avisen que les cançons de Càntut “se us enganxaran, no us les podreu treure del cap. La música tradicional es transmet de paraula, de memòria, i justament per això quan ha entrat a la testa ja no en surt”.

El punt de partida de la proposta és el projecte Càntut, nascut en 2012 sota el lema “Cançons i músiques dels avis” i que està dedicat a recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines. Actualment aplega més d’un miler de cançons de temàtica diferent: amoroses, picaresques, infantils, religioses, històriques, de bressol, polítiques..., cantades de memòria per gent gran a poblacions diferents.

Carles Belda, veu i acordió. Carles Sanjosé, veu i guitarra. Coloma Bertran, violí. Jordi Casadesús, guitarra, baix i samplers.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30