El Petit Príncep. El Musical

Esdeveniment

El Petit Príncep. El Musical

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 5 - Total: 2 vots

El musical d’El Petit Príncep és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer , el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, …) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

El musical d’El Petit Príncep és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

El Petit Príncep de Saint-Exupéry és una de les històries més difoses i estimades arreu del món. Ha estat adaptada al cinema, al teatre, a l’òpera, a la ràdio… Ara, el nostre objectiu és dur-lo a escena com mai abans s’ha vist. Com? Respectant la seva essència i treballant amb mappings per generar una escenografia plena de textures, volums i colors. Ens sentirem dins l’univers creat per Saint-Exupéry; creuarem el desert, trepitjarem l’herba, volarem per sobre de l’asteroide B612, visitarem el planeta del rei i ens perdrem dins el món del geògraf. Cada disseny és una explosió visual. A més, perquè l’experiència del viatge sigui el més real possible, hi haurà tot un sistema de so que permetrà que la música i els efectes sonors tinguin una presència excepcional a l’espectacle. Fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30