'MY World. Reptes per un món millor'

Esdeveniment

'MY World. Reptes per un món millor'

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Imagina que estàs a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Els líders mundials s’han reunit per discutir les diferents propostes per aconseguir un món millor. I arriba el teu torn. Quines propostes faries?

Pujar al podi de les Nacions Unides i transmetre idees creatives i transformadores que seran escoltades és possible si entres en aquesta exposició interactiva de CaixaForum Lleida, 'MY World. Reptes per un món millor'. Organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i la Campanya del Mil·lenni de les Nacions Unides, dóna a conèixer els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que van pactar el setembre del 2015 els líders mundials a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Ara, a través d’aquesta mostra, es presenten en primícia a Espanya.

Però va més enllà d’una exposició per ser contemplada. Es tracta d’una acció social en ella mateixa que demana la il·lusió i la creativitat dels visitants, tenint en compte que els ODS constitueixen un full de ruta universal que necessita, a més del compromís dels polítics, la implicació de la societat. A través d’aquesta mostra, l'espectador podrà conèixer de primera mà les fites que s’han aconseguit fins ara i també els reptes marcats entre tots per assolir un món millor. A CaixaForum Lleida fins al 23 de juliol.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30