Stacie Collins & The Almighty Three

Esdeveniment

Stacie Collins & The Almighty Three

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Stacie Collins & The Almighty Three actuaran per primera vegada a Lleida dins d'una gran gira europea de presentació del seu últim disc "Roll The Dice". Aquest àlbum ha estat produït per Al Collins, marit de Stacie i baixista del grup, qui anteriorment va formar part de Jason & The Scorchers. Nativa de Nashville, Tennessee, Stacie va forjar la seva vocació a l'adolescència envoltada dels músics que tocaven al bar de carretera on treballava la seva mare. En l'actualitat, després de deu anys de carrera i centenars de milers de quilòmetres girant per mig món, aquesta gran diva surenya, cantant harmònica en mà al capdavant de la seva banda sap com donar un autèntic espectacle de rock n 'roll i injectar en vena l'energia d'un volcà amb la seva proposta barreja de southern-country-blues-rock amarat en cervesa i bourbon.

Stacie Collins veu principal i harmònica, Al Collins baix i veus, Jon Sudbury guitarra i veus, Ryan McGormick, bateria.

Després d'un parell d'actuacions amb molt d'èxit a la província de Lleida, JODIE CASH FINGERS, format per músics barcelonins molt experimentats, entre ells Moisès Sorolla, membre fundador de Los Rebeldes, tornen ara per presentar-se per primera vegada a la capital del Segrià amb el seu àlbum Rollin' Swingin' publicat a primers de juny de 2016. Jodie Cash, vocalista del grup, i comparada ja amb Imelda May a alguns importants mitjans nacionals, és la gran protagonista amb la seva veu rica en registres i elegància despatxant glamour en els onze talls del disc. Un combinat de trepidant rock'n'roll, rockabilly, country, blues, surf-rock, soul i tex-mex. En aquest seu primer concert a Lleida compartint escenari amb Stacie Collins, a més de les cançons de l'àlbum oferiran algunes versions d'Elvis Presley, Ray Charles, JJ Cale i per descomptat del seu idolatrat Johnny Cash.

Jodie Cash veu principal, Moisès Sorolla bateria, Spelt Seed Tony, guitarra i veu, John Revell harmònica i veu, Antonio Tuand Bass contrabaix i veu.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30