‘Una habitació pròpia’

Esdeveniment

‘Una habitació pròpia’

‘Una habitació pròpia’
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Exposició a la sala Gòtica, denominada 'Una habitació pròpia', de la fotògrafa lleidatana Iolanda Sebé. La mostra es podrà veure a la Sala Gòtica fins al 17 de setembre i forma part dels actes programats per commemorar el 75è aniversari de la fundació de l’IEI.

Iolanda Sebé (Lleida, 1976) compta amb una llarga trajectòria dins el món de la fotografia, on compagina la seva tasca professional de caràcter social amb una faceta més creativa. En aquest àmbit es poden esmentar treballs com ara els cartells per als festivals Músiques Disperses i Nit Sonora, reportatges de viatges com el de l’expedició a la Costa dels Esquelets de Namíbia de l’equip Lleida World Extrem o editorials de moda per a firmes de Lleida i Barcelona. Les seves creacions porten un segell molt personal, ja que, com ella mateixa explica, cada treball entén que ha de ser únic: tothom és especial i en conseqüència mereix la màxima atenció i respecte, i sempre reflectint aquesta personalitat única que les imatges han de reflectir.

El projecte 'Una habitació pròpia' es desenvolupa a partir d’un text de la poetessa africana Tolba Phanem, que parla de que la dona, abans de concebre el seu fill, li crea una cançó, una cançó que el defineix i l’acompanyarà tota la vida.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

març

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31