Fruita Blanch presenta 14 noves referències de melmelades amb la mirada posada en l’exportació

Tel: 669 458 323
FRUITA BLANCH Partida de Granyena, 18 · 25191 LLEIDA, Lleida · Tel: 669 458 323

Fruita Blanch presenta 14 noves referències de melmelades amb la mirada posada en l’exportació

dimarts 01 de agost 2017

L’empresa familiar lleidatana Fruita Blanch ha presentat 14 noves referències de melmelades (8 sense sucre i 6 ecològiques), que permetran que el seu catàleg de productes s’ampliï fins a 44 varietats diferents. Aquestes dues noves línies, que s’afegeixen a l’artesanal (premium), permetran a la companyia adaptar-se als gustos i les tendències actuals dels consumidors i pensar en l’exportació per ampliar el seu volum de negoci.

Joan Blanch i Rosa Muñoz, responsables de Fruita Blanch, expliquen que la línia de melmelades ecològiques “està certificada i prové de la fruita dels productors ecològics lleidatans” i afegeix: “amb la melmelada sense sucre, hem aconseguit un producte amb molt sabor sense edulcorants”. Amb aquestes noves línies, Fruita Blanch ja disposa de 30 referències de melmelada tradicional, 8 sense sucre i 6 ecològiques. Aquest nou pas, que consolida l’estratègia de l’empresa, “ens apropa al camí de l’exportació, que és el projecte més imminent que tenim”. D’aquesta manera, la fruita transformada dels pagesos lleidatans viatjarà a l’estranger de la mà de les melmelades “Fruita Blanch”.

Diversificació i creixement

Joan Blanch assegura que l’exportació suposarà un nou avenç en el “nostre procés de reorientació i de creixement, en el qual tractem d’obtenir rendibilitat al preu de la fruita mitjançant la transformació, la diversificació i ara les vendes a l’exterior”. La fruita que es destina a la transformació en conserva suposa només un 10% de la producció total de l’empresa, però representa el 50% dels ingressos de Fruita Blanch. Fruita Blanch comercialitza 40.000 envasos anuals de melmelada. El seu producte estrella és el préssec en almívar, del qual se'n venen 5.000 entre els mesos d'octubre i febrer. L’any 2012, l’empresa va rebre el premi Anuaria 2012 de disseny. També va obtenir 3 premis de bronze Laus (packaging, tipografia i imatge corporativa). En només 4 anys, del 2010 al 2014, Fruita Blanch va passar de subministrar 50 botigues a 200. Actualment, disposa de 400 punts de venda.

L’any 2015, Fruita Blanch va inaugurar Secrets de Ponent, el seu establiment ubicat al barri de Pardinyes de la capital lleidatana i situat a menys d’un quilòmetre de l’explotació de fruita. Amb la filosofia de comercialitzar producte alimentari català de qualitat, Secrets de Ponent realitza aules gastronòmiques i altres activitats de divulgació. Amb l’establiment, Fruita Blanch tanca el cicle de la producció: productors, elaboradors, transformadors i comercialitzadors.

← Tornar
© Fruita Blanch · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FRUITA BLANCH Partida de Granyena, 18 · 25191 LLEIDA, Lleida · Tel: 669 458 323
 · CONDICIONS DE COMPRA