Curs de plantes medicinals i aromateràpia

Tel: 973 281 413
Teràpies Naturals Lleida
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413

Curs de plantes medicinals i aromateràpia

dimecres 22 de febrer 2017
Fito

Títol propi UdL-CFC amb 5 crèdits ECTS

Inici: 22 de febrer de 2017 
Horari: tots els dimecres de 17 a 21h 
Preinscripcions UdL-CFC en aquest enllaç.

Adreçat a professionals i estudiants de ciències de la salut: infermeres, dietistes, auxiliars i tècnics sanitaris, metges, farmacèutics, fisioterapeutes, llevadores, veterinaris... i obert a d'altres professionals que tinguin interès en aquesta temàtica. 

L'objectiu d'aquest curs és donar una visió practica de l'aplicació de la fitoteràpia a la consulta d'atenció primària i a la salut de la família. Els estudis científics sobre plantes medicinals fan que siguin una eina terapèutica reconeguda i eficaç que actualment genera interès tant per part dels pacients com dels professionals de la salut. 

El curs donarà a conèixer l'estructura química, les propietats medicinals i les contraindicacions, així com les tècniques de recol·lecció de les plantes medicinals que tenen més evidència científica, facilitant la utilització de la fitoteràpia com a eina terapèutica per al personal sanitari.

La fitoteràpia és una teràpia apassionant que està al origen de la majoria dels medicaments actuals. Aquest curs vol fer de pont entre una teràpia tradicional i els coneixements científics actuals, que ens farà apreciar la riquesa de les plantes del nostre entorn, i també esdevindrem mes sensibles a la necessitat de tenir-ne cura. 

← Tornar