Curs de Kinesiologia: estudia la resposta muscular del cos als factors d'estrès UdL-CFC

Tel: 973 281 413
Teràpies Naturals Lleida
TERAPIES NATURALS LLEIDA Cr. Alcalde Sol, 5 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 281 413

Curs de Kinesiologia: estudia la resposta muscular del cos als factors d'estrès UdL-CFC

diumenge 07 de maig 2017
Kinesiologia

Títol propi UdL-CFC amb 1,5 crèdits ECTS 
Dates: 6 i 7 de maig

LA KINESIOLOGIA

La kinesiologia és una disciplina que permet avaluar els desequilibris en la persona a través del to muscular i la seva funcionalitat: facilitació - inhibició. Identifica la naturalesa dels bloqueigs, (estrès, dolor, falta de nutrients, toxicitat, alteracions emocionals, disfuncions mentals, dificultats per aprendre, etc.) i aplica l’harmonització corresponent en el nivell més adequat. Nivell bioelèctric, emocional, bioquímic – nutrició, estructural, energètic subtil. Les harmonitzacions poden ser de l’àmbit de la fisiologia, de l’acupressió, d’essències florals, del canvi de percepció, del color, so, etc.

La Kinesiologia entén l’ésser humà com un sistema biològic obert, que experimenta reptes que ha de solucionar. 
Una mala resolució dels reptes crea estrès en la memòria dels teixits, òrgans, sistema nerviós, etc. Aquestes respostes no funcionals podríem anomenar-les factors d’estrès no resolts. El famós metge Seylle (1955) va estudiar durant 30 anys situacions d’estrès amb animals i va descriure les tres fases d’estrès. 
La intervenció del kinesiòleg allibera l’estrès, i així l’ésser humà s’autoregula. Per tant, no busca un “diagnòstic veritable” sinó una manera idònia de facilitar un canvi.

PROFESSORS

Rosa Figueras: Llicenciada en medicina i cirurgia, Kinesiòloga per Teacher Training per A.K.C i Neuroenergetic Kinesiology. Màster en PNL. Directora de Holos: Salut Integra. Tarragona

Jordi Mauri: Psicòleg Clínic, Post grau en Psicoteràpia Humanista y constructivista, Màster en PNL. Kinesiòleg. Advanced facilitator en Three in One Concepts. Teacher Training per A.K.C i per Neuroenergetic kinesiology. Director de Holoenergetica kinesiología.

Podeu descarregar-vos l'entrevista a Jordi Mauri de "El punt avui" en l'arxiu adjunt.

En aquest vídeo podeu conèixer els professors del curs.

INSCRIPCIONS: 
UdL-CFC Jaume II , 71 Tel 973 703382; directament a l'enllaç.

Horari: 10h a 13,30h i de 15’30h 20h

AdjuntMida
Image icon Entrevista Jordi Mauri1.5 MB
← Tornar