Un any més Pagès Editors organitza el tradicional esmorzar literari

Tel: 973 236 611
PAGÈS EDITORS Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611

Un any més Pagès Editors organitza el tradicional esmorzar literari

divendres 20 de abril 2018

Com cada any per aquestes dates us volem convidar al tradicional esmorzar literari que Pagès Editors celebrarà el pròxim dilluns 23 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

L'esmorzar tindrà lloc a les 10.00 hores, a la seu de l’editorial (al carrer Sant Salvador, 8, de Lleida).

L'acte començarà amb els parlaments dels editors, Lluís i Eulàlia Pagès. Continuarà amb la lectura de la glossa, que aquest any anirà a càrrec d’Àngels Santa, catedràtica de Filologia Francesa, assagista i directora de la col·lecció ‘Lo marraco blau’, de Pagès Editors. Aquesta és una de les poques col·leccions existents dedicades a la traducció al català d’autores destacades de tot el món i dins la qual s’han publicat les novel·les d’Edith Wharton, Assia Djebar, Suzanne Lilar, Anne-Marie Garat, Lydie Salvayre, Christine Angot o Malika Mokeddem, entre d’altres. Tancarem l’acte amb l’actuació d’una de les cantautores més conegudes dels Països Catalans, la lleidatana Meritxell Gené, amb qui acabem de publicar el poemari Després dels esbarzers.   

Seguidament començarà l’esmorzar, que enguany comptarà amb la participació de mig centenar d’autors tant de Pagès Editors com d'Editorial Milenio.

 

Guardeu la data, us esperem!

← Tornar
© PAGÈS EDITORS · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PAGÈS EDITORS Sant Salvador, 8 · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 973 236 611
 · CONDICIONS DE COMPRA