La Diada dels independentistes

La Diada dels independentistes

dimarts 08 de setembre 2015

La Diada de l’11 de setembre d’enguany coincideix amb campanya electoral, així ho ha volgut el president Artur Mas, encarcarat en la seva dèria d’apropiar-se d’una Diada que hauria de ser la de tots els catalans, però que des de la Generalitat només l’encara per a alguns. I no n’ha tingut prou amb això. que ha convertit la Diada en electoral, com avantsala d’unes eleccions que les ha titllat de plebiscitàries, però que a l’hora de convocar-les les ha qualificat com el que són: autonòmiques.

La passada setmana Artur Mas va comparéixer al Parlament per explicar els motius de la convocatòria del 27-S, i ho va justificar denunciant els suposats greuges que el Govern d’Espanya llença contra Catalunya. Però el que va haver de fer, en canvi, va ser respondre sobre el 3 per cent. Per això les sigles de Convergència s’han hagut de camuflar en nou partit inventat per intentar tapar les seves vergonyes.

És per això que la Diada d’enguany hauria de ser la més reivindicativa de totes, per dir que ja està bé de tanta comèdia, i que el que necessita Catalunya és un govern que governi per a tots els catalans, que no creï incertesa, que no faci marxar les empreses de Catalunya i que no deixi escapar la inversió estrangera. Són les reivindicacions d’una Diada que hauria de tornar a ser la de tothom.

Dolors López

Presidenta del PP de Lleida

← Tornar
© Partit Popular · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PP - PP - Parlament 2015 Pl. Sant Joan 18, 3A · 25007 Lleida