Vetllada de Swing oberta al públic aquest dissabte a La Llotja de Lleida

Tel: 973 230 705
Logo Dancescape
DANCESCAPE Av. Sant Ruf, 41 · 25004 LLEIDA · Tel: 973 230 705

Vetllada de Swing oberta al públic aquest dissabte a La Llotja de Lleida

dijous 11 de gener 2018

Dancescape! oferirà un monogràfic de més 7 hores d’aquest estil de ball amb exhibicions i tallers i l’actuació del grup Swingout

L’escola de dansa lleidatana Dancescape! organitza aquest dissabte 13 de gener una vetllada monogràfica de Swing a la Llotja de Lleida. El Dia del Swing s’iniciarà a partir de les 17 hores amb tallers dels ballarins Sandy Lewis i Leonard Ost a la pròpia escola, situada al carrer Sant Ruf n. 41 de Lleida. Més tard, es duran a terme classes d’iniciació al Lindy, a càrrec de Marta Cardús i Carles Escolà i al Jazz Steps amb Albert Vallverdú. La jornada finalitzarà a partir de les 22.30 hores a la Llotja on tindrà lloc l’actuació del grup Swingout i les exhibicions de Sandy & Leo i de Xavi Blanco, codirector de l’escola Dancescape!

Els balls de contacte proliferen cada cop més, expliquen des de l’escola Dancescape! que aquest curs commemora el seu 15è aniversari

Segons explica Blanco, “El Swing està de moda perquè és un ball de contacte, de parella”. L’escola, que aquest any celebra 15 anys ha vist com han anat evolucionant les tendències de ball. A l’inici per exemple, el ball era més lliure i cada cop més els balls en parella són més demandats ja que les noves tecnologies si bé ens mantenen més connectats no propicien en canvi el contacte físic. “Un whatsapp, per sort, no pot substituir una abraçada i la gent té cada cop més necessitat d’apropament i de contacte”, explica Xavi Blanco.

Sobre l’escola de dansa Dancescape!

L’escola de dansa lleidatana Dancescape! celebra enguany 15 anys. Durant aquest temps, ha rebut un gran reconeixement a nivell espanyol en l’àmbit de la dansa urbana. Entre els seus ballarins, hi trobem campions de hip hop de l’Estat espanyol en diverses edicions. Dancescape! organitza permanentment workshops internacionals amb ballarins d’arreu del món, està en contacte assidu amb organitzadors d’esdeveniments europeus i participa activament en certàmens nacionals de dansa urbana.

← Tornar
© Dancescape! · Tots els drets reservats · Avís legal ·
DANCESCAPE Av. Sant Ruf, 41 · 25004 LLEIDA · Tel: 973 230 705