Becat el projecte "Art contemporani a l’Hospital"

Tel: 973 262 185
Centre d'art La Panera
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185

Becat el projecte "Art contemporani a l’Hospital"

dimarts 18 de juliol 2017

El Centre d’Art la Panera i l’hospital Universitari Arnau de Vilanova han guanyat una beca de la convocatòria "Componer saberes para comprender los desafíos contemporáneos 2017", de la Fundació franco-espanyola Daniel & Nina Carasso. “Art contemporani a l’hospital” és el projecte que es durà a terme conjuntament amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Arnau durant els anys 2017-2020.

La convocatòria de projectes Componer saberes para comprender los desafíos contemporáneos 2017 pretén col·laborar a crear comunitats d’aprenentatge transdisciplinars i obertes a la ciutadania que permetin noves articulacions entre dos dels seus grans “relats”, el científic i l’artístic. Promoure iniciatives i projectes d’intel·ligència col·lectiva sorgeix como una eina privilegiada per a connectar-nos amb el nostre món, comprendre’l i transformar-lo.

El projecte «Art contemporani a l’Hospital» busca a través d’un programa d’intervencions i tallers artístics treballar amb els pacients i el personal de l’àrea d’Oncologia Radioteràpica. Aquesta beca permetrà al Centre portar més enllà col·laboracions prèvies amb l’hospital – com el programa Art i Hospital – i pretén incidir en la investigació des de la pràctica sobre les possibilitats de l’art en el camp sanitari, centrant-se en la relació amb el pacient des de la perspectiva holística i no només per la seva condició de malalt. Es posarà en particular el focus en l'oncologia masculina i els tabús que s'associen a ella, produint una sèrie de dispositius artístics.

← Tornar
© Centre d'Art La Panera · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185