La situació política afecta l'organització del 24è Congrés de Fires de Catalunya

X.RODRÍGUEZ
Publicat: 
22-11-2017
Actualitzat: 22-11-2017 10:32
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La situació política afecta l'organització del 24è Congrés de Fires de Catalunya

Les Borges acull avui i demà el 24 Congrés de Fires de Catalunya, on els participants posaran en comú totes les qüestions relacionades amb les fires i la seua celebració. L’organitzadora d’aquestes jornades és la Federació de Fires de Catalunya, que presideix Ramon Ferrando, i que compta amb set associats de Lleida (Agramunt, Balaguer, les Borges, Lleida, Mollerussa, la Pobla i Tremp).

Com pot afectar la situació política catalana al sector de les fires?

Nosaltres dubtàvem sobre què fer amb el congrés, fins que vam veure que la gran majoria de les fires de tots els sectors s’estaven celebrant. La situació política no ha afectat les fires. En l’organització del congrés ens ha afectat perquè vam estar esperant fins a última hora per veure quines eren les conseqüències del 155. Si les fires se celebren amb normalitat, com ens podem plantejar no celebrar el congrés de fires?

Com va ser l’elecció de les Borges com a seu del Congrés de Fires de Catalunya?

El fet que va afavorir l’elecció de les Borges Blanques va ser la distribució territorial, perquè hi havia candidats de Barcelona i l’any passat vam estar en aquesta demarcació i la idea de la federació és anar alternant. A més, ens va agradar molt el fet que hi hagués tots els espais en un mateix edifici, el Centre d’Empreses Innovadores.

Es van trobar amb algun problema en l’organització?

Hi va haver un hàndicap, les places hoteleres, però vam veure que pel nombre d’habitacions que necessitem, si no era a les Borges Blanques, hi havia alternatives molt a prop. En la inscripció ja oferíem un hotel de Mollerussa i part dels associats van anar directament a Puiggròs.

Quin és el motiu de l’organització d’aquestes jornades?

Aquest és un sector que ha d’estar inventant-se constantment, que no té una formació regulada i que necessita parlar i formar-se, si no, no seria un sector dinàmic. Es tracta d’un espai de formació i de compartir experiències.

Comparteix

També t'interessarà