Albadalejo: “Físicament, l’equip està esplèndid. No és això."

JOSÉ CARLOS MONGE
Publicat: 
24-11-2017
Actualitzat: 24-11-2017 10:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Albadalejo: “Físicament, l’equip està esplèndid. No és això."

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va admetre ahir que, després d’encadenar cinc jornades de Lliga sense guanyar, treballen per millorar les coses que l’equip no està fent bé. No creu que es tracti d’un problema físic ni d’actitud, i està convençut que tampoc s’ha perdut la identitat que va mostrar l’equip en les primeres jornades. “Físicament, l’equip està esplèndid. No és això. No podem dir que el problema és perquè ens ha tocat jugar la Copa, una cosa que ens havíem guanyat. Més que un problema físic, és un problema d’encert. L’altre dia, l’1-0 va arribar després d’una pèrdua de pilota perquè no vam encertar a la sortida cap a la seua porteria. Ens està faltant encert”, va explicar.

Pel que fa als possibles reforços, va dir que només fitxaran si el club troba una cosa “que millori el que hi ha ara”. En aquest sentit, el Lleida està rebent nombroses proposicions de jugadors, entre les quals de futbolistes que són a l’estranger, tant de jugadors espanyols que no tenen minuts als seus equips o d’estrangers joves que volen donar-se a conèixer a través del futbol espanyol. El club tenia prevista ahir una reunió per incorporar un davanter, però el jugador ha demanat més temps per valorar l’oferta del Lleida.

Albadalejo tampoc creu que l’equip rebi demà l’Hèrcules amb “urgències”. “No les tenim. Estem tranquils i plantejarem un partit de tu a tu. Sabem que hem de tornar a ser segurs en defensa, no encaixar gols, perquè en els dos últims partits ens n’han marcat cinc. Hem de tornar a ser sòlids a darrere i generar perill davant del marc rival”. Va negar, així mateix, que l’equip hagi perdut la identitat que va mostrar en les jornades inicials. “No ho crec. Un equip sense identitat no lluita com ho vam fer nosaltres l’altre dia fins i tot amb 3-0”, va afirmar.

Comparteix

També t'interessarà