Actualitat

Estrena de la gespa amb triomf

22-09-2014
  • Estrena de la gespa amb triomf

La UE Tàrrega va estrenar la seua nova gespa artificial de la millor manera, amb un triomf (3-0). Els d'Edu March no van donar cap opció al Torredembarra just el dia en què es va complir l'efemèride del partit 375 del capità de l'equip, el veterà Marc Carballo.

Els de l'Urgell, que van fer una gran primera part, van poder arribar al descans amb un marcador més voluminós. A més del gol que va marcar Nuno, els locals van tenir diverses ocasions. Ja en el minut 8, Nacho va tenir la primera després d'una bona jugada per banda dreta.

Nuno, a part del gol, va tenir un parell d'accions d'u contra u amb el porter visitant que no va aconseguir resoldre. També va provar sort Vendrell, amb un xut llunyà a la mitja hora de joc, però va anar fora per poc. Després va ser Pijuan qui ho va intentar encara que tampoc no va aconseguir batre el porter del Torredembarra. Malgrat la gran quantitat d'ocasions que va disposar el Tàrrega, es va arribar al descans amb l'ínfim avantatge d'1-0, quan l'encontre podia estar ja sentenciat.

A la represa, el joc del Tàrrega, malgrat continuar sent superior al seu rival, va baixar en intensitat. Els visitants, malgrat jugar amb un jugador menys des dels últims minuts de la primera part, van començar a dominar, encara que sense crear ocasions de gol.

Tan sols una pilota penjada sobre l'àrea de Joel, a pilota parada, que el porter va sortir a aclarir de punys.

Els locals, tot i no mostrar la seua millor versió en el segon acte, continuaven tenint les ocasions més clares. En el minut 52 era Nuno qui ho provava i es trobava amb el porter visitant. La mateixa sort van tenir els xuts de Pijuan, al 60, i de Juclà uns minuts més tard. Malgrat el domini territorial visitant, si algú podia marcar de nou era la UE Tàrrega.

Així va ser. En el minut 75 Pijuan va aprofitar un embolic a l'àrea del Torredembarra i va marcar el 2-0.

L'ocasió més clara per al conjunt visitant es va fer esperar i va arribar a falta d'un minut per al final, quan Joel va haver de lluir-se en l'únic xut forà. La rèplica dels de casa va ser letal.

Ja en el temps de descompte, Vargas, després d'una gran jugada, va marcar el 3-0 definitiu. Una bona manera per tancar el partit per als d'Edu March. Aquest dimecres, l'equip farà la seua presentació oficial i es jugarà el trofeu Ciutat de Tàrrega en què el rival serà la Pobla de Mafumet.