Actualitat

Fatídic final per a l’ICG

22-01-2017
  • Fatídic final per a l’ICG

L’ICG Software Lleida es va deixar dos punts merescuts a la pista del Vic, tercer classificat, en un final fatídic per als llistats, que van encaixar el gol de l’empat (3-3) quan faltaven sols cinc segons per al final. Va ser un duel espectacular en què va sobresortir la figura del porter local Gerard Camps, que va aturar fins a quatre faltes directes i un penal que, si els lleidatans haguessin tingut una mica més de fortuna en els llançaments, haurien canviat el signe del partit.

L’ICG va quallar una gran primera part, de les millors de la temporada, i va merèixer marxar al descans amb l’avantatge que li donava el solitari gol de Darío Giménez, i gràcies que Lluís Tomàs va parar un penal a Rodríguez a un minut per arribar a l’intermedi. A la segona part, la decoració no va variar, amb un ICG molt concentrat i que al cap de 4 minuts va poder incrementar la renda, però Giménez va errar una falta directa. Dos minuts després arribava l’empat local, obra de Llorca. El gol no va alterar els llistats, i això que Trilla va fallar un penal minuts abans que el del planter Roc Llisa tornés a posar davant els d’Albert Folguera amb un tir contra el qual aquest cop Camps no va poder fer res. L’1-2 va posar nerviós el Vic, que ho va començar a protestar tot. Fruit d’això, Ordeig va veure una doble targeta blava que va permetre a l’ICG jugar en superioritat durant 4 minuts, avantatge que no va saber aprofitar. El porter local va tornar a aturar una falta directa a Giménez, però no va poder amb el tret de Rodero, que situava l’1-3 a set minuts del final. Lluís Tomàs s’afegia a la festa parant una falta a Balcells, el preludi del 2-3 de Casas. Andreu Tomàs i Rodero encara van tenir dos faltes directes per certificar el triomf, però Camps ho va evitar i va donar aire perquè Ordeig, a 5 segons del final, firmés un immerescut empat.