Tres podis per a Lleida a l'arrancar l'Estatal de trial

REDACCIÓN
27-02-2017
  • Tres podis per a Lleida a l'arrancar l'Estatal de trial

Els representants lleidatans van aconseguir tres podis en la prova inaugural del Campionat d’Espanya de trial, disputada ahir a la localitat alacantina de la Nucia. Adrià Albejano i Roger Casas van aconseguir la victòria en les categories TR4 i Juvenil B, mentre que Oriol Pi va pujar al tercer calaix del podi en júniors.

Casas, de 13 anys i que afronta la seua segona temporada completa al món del trial, després de deixar aparcat el motocròs i l’enduro, va obrir la temporada amb una solvent victòria en juvenils. El pilot d’Almenar va cobrir les tres voltes al circuit alacantí firmant una targeta de 12 punts, tres menys que els seus dos màxims perseguidors, Juan Guillamón i Alejandro Climent, empatats amb 15. L’altra victòria la va firmar Adrià Albejano en TR4, aconseguint 11 punts de penalització per 15 del segon classificat, Miguel Ángel Bermejo.

L’altre podi lleidatà de la jornada inaugural el va firmar l’urgellenc Oriol Pi, que reapareixia en el Campionat d’Espanya després de recuperar-se d’una lesió que pràcticament el va deixar inèdit la passada temporada. El pilot de la Seu d’Urgell va pujar al tercer calaix del podi de la categoria júnior, amb 30 punts en total, a només tres del segon classificat, Gerard Trueba, i a 9 del guanyador ahir, Rodrigo Marchal. El també lleidatà Marc Cots, que debuta en aquesta categoria, va tenir una bona arrancada a l’acabar en la quarta posició, a només tres punts dels llocs d’honor.

La participació lleidatana la va completar Sergio Ribau, que en la seua estrena en TR2, l’avantsala a l’elit, va acabar dotzè amb 58 punts.