redacció
17-09-2017
Actualitzat: 17-09-2017 10:57
  • Bon debut del Vila-sana

El Club Patí Vila-sana es va imposar 1-3 a l’Sferic Terrassa en el debut a la Copa Penedès. A la primera part, l’equip lleidatà va tenir dificultats per adaptar-se a les característiques de la pista egarenca, però va aconseguir emportar-se un gol de renda al descans, l’aconseguit per Mar Franci (0-1) al minut 17. A la represa, el Vila-sana va fer valer la seua bona forma física i va ser molt superior al rival, que no va aconseguir atansar-se a la porteria lleidatana en els primers nou minuts d’aquest segon període. Malgrat tot, en una jugada aïllada, l’Sferic va aconseguir el gol que va suposar l’empat al minut 16 (1-1).

Les de Jordi Capdevila van saber reaccionar al gol local i, sense perdre els nervis, van tornar a guanyar presència a l’àrea rival. En el minut 20, en una de les nombroses faltes que el Vila-sana va tenir a favor, Marta Vieira la va executar per aconseguir l’1-2. La mateixa Vieira va aconseguir el tercer al cap de dos minuts, al batre per sota el porter rival després d’una bona jugada colectiva. Capdevila es va mostrar satisfet “tenint en compte que és el primer partit contra un equip de l’OK Lliga”, va dir el tècnic, que va recordar que l’Sferic serà rival del Vila-sana a la Lliga. “Hem tingut moments fluixos en els quals hem estat fora del partit, però ha acabat decidint la qualitat de les jugadores”, va comentar Capdevila, que va reconèixer que l’equip va millorar defensivament en la segona part del partit.

El pròxim encontre del Vila-sana serà el dimecres 20 (20.30 hores), a la pista del Manlleu, i posteriorment, el dijous 28, a la mateixa hora, a casa, davant del Voltregà, partit amb el qual tancarà la fase de grups de la Copa Penedès, prèvia a la fase final que, si passa, es disputarà a Vilanova i la Geltrú.