redacció
20-08-2017
Actualitzat: 20-08-2017 10:24
  • Bones sensacions per al Pardinyes femení

El Pardinyes femení, que aquesta temporada retorna a la Segona divisió estatal una dècada després, va caure ahir derrotat per 5-0 en el debut a la pretemporada. Ho va fer davant d’un Espanyol molt més rodat –era el seu quart amistós– i que va deixar constància de la seua categoria més alta, no en va milita a Primera i amb aspiracions d’estar a la part alta. L’equip lleidatà, que amb prou feines fa una setmana i mitja que va iniciar els entrenaments, va haver de completar l’equip amb components del B al no poder comptar encara amb les quatre jugadores que militen a l’AFC Luleå suec (Alexandra Taberner, Janira Rodríguez, Alba Llaràs i Rebeca Peinado) ni amb Anna Obiach, que per problemes laborals no va poder viatjar. “Tenint en compte el moment en què estem de pretemporada, les baixes que teníem i el rival que hi havia al davant, les sensacions han estat molt bones”, va assenyalar el tècnic del Pardinyes, David Viñes.

Des del primer minut van quedar molt clares les diferències entre els contendents. L’Espanyol va desplegar un bon joc, va dominar l’esfèrica i va moure bé la pilota, encara que va tardar vint minuts a perforar la porteria defensada per Tati. Eli va encarrilar la victòria blanc-i-blava amb dos gols en tot just un quart d’hora, mentre que Baudet, al tall del descans, va posar un 3-0 que va fer molt mal al Pardinyes. No obstant, en l’arrencada de la segona meitat, les lleidatanes van reaccionar i van tenir dos bones ocasions, però els va faltar rematada. Als últims minuts, l’Espanyol va rubricar la victòria amb dos gols més, obra de Deborah i Nicol. El Pardinyes disputa avui el segon amistós, a Barbastre davant del Peña Ferranca, de la mateixa Lliga.