SEGREcom
06-03-2016
Actualitzat: 07-03-2016 11:43
  • Derrota ajustada del CECELL

El CECELL va perdre ahir de forma ajustada (2-3) davant del Bordils, un dels equips immersos en la lluita per la permanència a la Primera divisió i que va saber aixecar els dos primers sets a favor del conjunt col·legial. Les lleidatanes, situades còmodament a la zona mitjana de la taula, van encaixar la segona derrota consecutiva al caure la setmana passada a Sant Cugat, pecant d’una certa relaxació davant de l’equip gironí.

Semblava que la d’ahir seria una victòria còmoda per al CECELL, ja que el primer parcial es va resoldre ràpidament a favor de les locals amb un 25-12, que reflectia la superioritat de les lleidatanes. A més, les col·legials encarrilaven el triomf a l’imposar-se en el segon set per un altre ampli 25-17.

Tanmateix, amb el 2-0, les visitants, contra les cordes, van saber reaccionar i van retallar diferències (22-25), per acabar empatant el partit en el quart set (21-25). Ja en el tie break, els nervis van passar factura al CECELL, que va acabar perdent un partit davant del Bordils que tenia controlat.

Avui, el Balàfia visita en categoria masculina el Saragossa a partir de les 12.30 h.