redacció
20-02-2017
Actualitzat: 20-02-2017 9:58
  • Derrota contra un rival directe

El Cadí la Seu va patir ahir una derrota a la pista del Lacturale Araski de Vitòria (57-50), un rival directe, en un partit en el qual les urgellenques van deixar escapar diversos avantatges per acabar sucumbint en l’últim quart. L’equip de Joan Carles Pié es queda ara al lloc 11, amb un balanç de 8-11, mentre que l’equip alabès se situa cinquè, amb 10-9, fent el gran pas cap a la permanència que les lleidatanes buscaven ahir. A més, l’Araski es queda amb l’average a favor.

L’Araski, que va aconseguir la gesta de classificar-se per a la Copa a pesar de ser un equip acabat d’ascendir, afrontava el partit després d’haver encadenat quatre derrotes a la Lliga. El Cadí, per la seua part, arribava més fresc i amb la moral alta després de superar en la jornada anterior l’Al-Qázeres. El Cadí va afrontar el partit seriós en defensa i el primer quart va resultar molt igualat, i es va arribar al final amb un empat, 13-13. En el segon parcial, les de Joan Carles Pié van aconseguir distanciar-se, gràcies a un parcial de 0-3, que les locals van aconseguir minimitzar per arribar al descans només quatre a baix, 23-27. Primera ocasió malgastada pel Cadí per imposar la seua jerarquia. La segona part va continuar amb anotacions baixes, però sempre amb el Cadí al davant, fins que un parcial de 8-0 va deixar el marcador en 38-39. L’Araski va mantenir la línia ascendent en el parcial decisiu, fins al punt que va aconseguir situar-se davant, amb una renda de 7 punts (48-41). El Cadí no es va rendir, va situar-se a només tres (48-45). Però l’equip local ja no es va deixar sorprendre i va fer un esprint final, per acabar guanyant el partit per set punts de diferència (57-50).

La jugadora més valorada del partit va ser Roundtree, de l’Araski, amb 22 punts, els mateixos que va anotar per al seu equip.

Rebrà dissabte el cuer, Gran Canària

L’equip urgellenc tindrà dissabte, davant de la seua afició, l’oportunitat de fer un altre pas cap a la salvació. Rep la visita del cuer, Gran Canària, un equip que només ha guanyat tres partits en el que va de Lliga. El partit serà a les 19.45h.