Doble victòria per al Balaguer al triangular de Vilanova de la Barca

16-08-2017
Actualitzat: 16-08-2017 10:18
  • Doble victòria per al Balaguer al triangular de Vilanova de la Barca

El Balaguer es va imposar ahir en el triangular disputat a Vilanova de la Barca davant de l’equip amfitrió i del juvenil de l’Atlètic Segre, que va mostrar molt bones maneres i va posar en un compromís un conjunt de Primera Catalana molt minvat, ja que no hi estaven convocats jugadors com Joan Martínez, Isaac, Pau, Carlos Martínez, Jordana, Sala i Fontana, entre d’altres.

El primer partit va ser per al juvenil de l’Atlètic Segre, que va aconseguir guanyar el Vilanova de la Barca gràcies a un solitari gol d’Espinar al minut 35 (0-1). En el segon encontre del triangular, el Balaguer es va avançar davant de l’Atlètic Segre gràcies a un penal transformat per Adrià al minut 5. Els rojos van dominar aquests primers instants un nerviós rival, que va veure com Putxi rematava una assistència d’Adrià al 17 que ampliava l’avantatge en el marcador. Però els joves jugadors van anar agafant ritme i al 35 Jonhatan va aconseguir retallar diferències i posar en perill en alguna ocasió més el porter Xavi Ricart (1-2).

En el tercer i últim duel, el Balaguer va dominar a plaer davant els locals. Genís va inaugurar el lluminós al minut 4 al transformar un penal que el porter havia comès sobre el davanter balaguerí. Al minut 20, va arribar el segon gol, obra de Sergi Galcerán, que després d’una gran jugada personal va aconseguir marcar de xut creuat. Dos minuts més tard, al 22, va arribar el gol més espectacular del triangular, obra d’Adrià, que des de la frontal va marcar de vaselina. Un golàs per tancar un partit i la victòria roja (0-3).