JOAN BOVÉ
19-02-2018
Actualitzat: 19-02-2018 10:56
  • El Balaguer frena el líder

El Balaguer va jugar un gran partit i va aconseguir un meritori empat davant del líder, el San Cristobal, en un partit en el qual els locals van merèixer la victòria per joc i per punt d’honor (3-3).

Els homes que entrena Jordi Belló van sortir decidits a mossegar sobre el terreny de joc i en el minut 6 es van avançar en el marcador amb una gran jugada de Genís i Putxi, molt atent durant tot el partit, que li va robar la cartera al seu defensor i va disparar a boca de canó marcant el primer de la tarda (1-0). Però poc va durar l’alegria local ja que Mario, de falta directa, va enviar la pilota per l’escaire lluny de l’abast d’Alfred només dos minuts més tard (1-1). Després de l’empat el Balaguer no va abaixar els braços i va prendre el control del partit gràcies a una ferma defensa. Jugant al contraatac arribaria el segon gol del Balaguer, aquesta vegada obra de Genís, que va rematar de cap creuat, sorprenent el porter Adri. Amb el 2-1 es va arribar al descans amb els rojos dominant i creant perill davant la porteria visitant. L’ocasió més destacada la va tenir Joan, de cap, que va rematar llepant el travesser un córner tret per Genís al minut 40.

Al segon temps les coses seguien igual que al primer, fins que al 56, Mario, una altra vegada de falta directa, enganyava el porter Alfred i va marcar el gol de l’empat (2-2). I al minut 64 es va produir una altra de les jugades clau de l’encontre. El Balaguer es va quedar amb un home menys al veure Marc Sánchez una més que severa targeta groga, la segona, i que deixava els seus amb deu. El San Cristóbal va aprofitar la seua superioritat per capgirar el marcador al 72, amb una acció que va acabar en gol en pròpia porta de Jordana (2-3).

Però al 76, Víctor, que havia substituït Isaac, va aprofitar una falta lateral treta per Genís per rematar al primer pal i marcar un gol anhelat pel centrecampista balaguerí, que va poder dedicar-li al seu germà Yeray (3-3).

Els de la Noguera ho van intentar fins al final però el marcador ja no es va moure. L’empat no serveix de gaire al Balaguer en l’aspecte esportiu, encara que suposa una injecció de moral en l’aspecte anímic. Els jugadors de Jordi Belló van demostrar que poden competir davant de qualsevol i van ser els primers a trencar la ratxa de sis victòries consecutives del líder.