J. BOVÉ
16-10-2017
Actualitzat: 16-10-2017 13:17
  • El Balaguer goleja el Tortosa i manté la ratxa

El Balaguer va golejar 4-0 ahir el Tortosa i va aconseguir, d’aquesta manera, la tercera victòria consecutiva en el millor partit dels rojos en el que va de temporada. El conjunt d’Edu March va guanyant enters setmana rere setmana i va jugar els primers vint minuts de forma magistral, controlant el joc, sense deixar jugar el rival i arribant amb perill.

En el minut 10, Adrià es va escapar del seu defensor i va encarar el porter quan Cuenca el va fer caure per darrere, de forma que el col·legiat va assenyalar la pena màxima, que el mateix Adrià va enviar fora. Passada la mitja hora, el davanter es va lesionar i va haver de ser substituït per Galceran, i es va arribar al final del primer temps sense més incidències i amb l’empat inicial.

A la segona part, el Balaguer va seguir dominant el joc, molt segur en defensa i fet un gran treball al centre del camp, i amb Mikel i Galceran com a protagonistes. Això es va traduir, en el minut 50, en el primer gol balaguerí, obra de Genís Soldevila, que va marcar a plaer davant el porter després d’una gran jugada de Mikel. En el minut 72, va arribar el segon en ple festival de joc de l’equip local, molt animat pel públic. Una recuperació de Genís va acabar amb una assistència sobre Galceran, que va batre novament Ródenas. Cinc minuts després, va ser Galceran qui va assistir Mikel, que va fer pujar el tercer a l’electrònic, i a dos minuts per al final, el jove Gerard Angerri, que havia substituït Giribet, va aprofitar una bona assistència de Galceran per marcar des de la frontal de l’àrea i tancar la golejada.

El conjunt de la Noguera disputarà ara tres partits fora de casa, ja que se substituirà la gespa del Municipal.