El Balaguer perllonga la ratxa

joan bové
27-04-2015
  • El Balaguer perllonga la ratxa

El Balaguer va fer un pas de gegant en les seues aspiracions per mantenir-se una temporada més a Primera Catalana, al derrotar a casa la Rapitenca per un clar 3-0.

El conjunt local va jugar la millor primera part de tota la temporada. Els de Joan Roca es van avançar en el marcador en el minut 27. Adrià va assistir amb classe Marc, però la rematada es va estavellar al travesser. Tanmateix, la sort es va aliar amb el Balaguer i el rebuig va caure a les botes del mateix Marc, que va afusellar la porteria de la Rapitenca per fer pujar l'1-0 en el marcador. Tan sols quatre minuts més tard, Adrià va poder marcar el segon gol local, però el seu tret no va veure porteria per escassos centímetres. Al minut 34, Dani va perdonar un mà a mà davant del porter visitant, que va estar més encertat que el jugador del Balaguer i va desviar la pilota per la línia de fons.

El segon gol local va arribar en el minut 37, quan Adrià va rematar al segon pal una bona passada de Sergi. Amb el resultat de 2-0 es va arribar a l'acabament dels primers 45 minuts.

A la represa, la Rapitenca va estirar les línies, però el Balaguer es va mostrar molt segur en defensa durant tot el matx i els atacs visitants no van arribar a inquietar en excés la porteria defensada per Alfred.

El conjunt local va poder ampliar l'avantatge en el minut 59, quan el col·legiat va assenyalar penal a favor del Balaguer per una caiguda de Gasparín a Dani dins de l'àrea de la Rapitenca. El mateix Dani va ser l'encarregat de llançar la pena màxima, però Gasparín va esmenar l'error i va aturar la pilota.

La Rapitenca va poder escurçar diferències en el minut 64, en una de les úniques aproximacions dels visitants als voltants de la porteria local, però Alfred es va lluir i va desbaratar amb una gran intervenció l'ocasió de l'equip tarragoní.

Al temps de descompte va arribar el definitiu 3-0. Albert, que poc abans va enviar als núvols una ocasió clara, es va rescabalar de l'error aprofitant una precisa passada de Parra, transformant-la en el gol de la sentència. Gràcies a aquesta victòria, el Balaguer iguala els 41 punts que va sumar la temporada passada i que li van valer mantenir la categoria. Els de Joan Roca ja fa set jornades consecutives que no coneixen la derrota i veuen cada cop més pròxima la salvació anhelada. A falta de cinc jornades per a la conclusió del campionat, al Balaguer li faltarà enfrontar-se a tres rivals directes, tots ells lleidatans.