El Balaguer recupera el liderat

23-01-2017
Actualitzat: 23-01-2017 9:37
  • El Balaguer recupera el liderat

El Balaguer, que venia d’encadenar dos empats, va tornar al camí de la victòria davant de l’Igualada, que va batre per 3-1 per recuperar el liderat en solitari del seu grup. Malgrat el domini visitant, es va avançar en el marcador el Balaguer quan Adrià Fernández va transformar una pena màxima favorable als locals després d’una falta a Genís, a qui van fer caure a l’interior de l’àrea (1-0). Asier i Genís ja havien donat sengles avisos en els primers compassos del matx i el gol d’Adrià, en comptes de donar tranquil·litat als de Jordi Cortés, va posar ales als de l’Anoia, que es van acréixer dominant el centre del camp i van començar a rondar la porteria d’Alfred, que va tenir una gran intervenció en el minut 32 traient una rematada perillosa de Martí i enviant la pilota a córner. Tres minuts més tard, Anselm culminava una jugada d’atac visitant per empatar.

Amb l’1-1 es va arribar al descans i en el segon temps es va veure un altre Balaguer, que va ajuntar línies, no va deixar realitzar el joc de domini de l’Igualada, especialment en el centre del camp, i va anar de menys a més fins a controlar el partit. Amb l’empat, l’Igualada es va dedicar incomprensiblement a perdre temps, fins que Isaac va recuperar una pilota en el centre del camp i va habilitar Genís, que no s’ho va pensar dos vegades i va disparar al primer pal sense que Dani hi pogués fer res. L’Igualada va sortir a la desesperada i ho va pagar. En el 85, Adrià recuperava una pilota a la frontal i el seu xut va poder rebutjar-lo amb dificultat Dani als peus de Galceran, que va marcar el tercer a plaer. Dos minuts més tard, el debutant Gerard Angerri es va quedar sol davant de Dani, però va arribar un defensor que va desviar la pilota a córner quan Gerard es disposava a rematar. I ja al descompte, l’altre debutant Pablo se’n va anar sol, però també li van treure la pilota a l’últim moment sense que pogués rematar.

Bona victòria del Balaguer, que recupera el liderat en el primer partit de la segona volta malgrat tenir un partit menys. Els de la Noguera només han perdut un partit en tota la Lliga (davant del San Cristóbal) i són els principals candidats a l’ascens.

D’altra banda, el tècnic del Balaguer es va mostrar també "satisfet per haver pogut donar entrada a dos nous debutants del juvenil com són Angerri i Pablo".

"Estic satisfet pel debut dels juvenils Pablo i Angerri"

El tècnic del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar molt content pels tres nous punts que tornen el liderat als balaguerins, malgrat que encara tenen un partit ajornat que han de disputar dimecres vinent davant del Lleida B. "Hem patit al primer temps, però hem corregit alguns errors a la segona meitat, tapant i marcant els seus principals jugadors. Això ens ha donat el control i al final la victòria."