El Borges diu adéu a l'ETTU

23-11-2014
  • El Borges diu adéu a l'ETTU

El DKV Borges Vall va caure ahir davant del Nord Donetsk ucraïnès (1-3) i es va acomiadar de l'ETTU Cup en tercera ronda, en un partit en la qual va destacar Gui Chenkai, però que va acabar decantant-se per als visitants gràcies a Li Yang, un dels millors jugadors a nivell internacional.

Chenkai va ser l'encarregat d'obrir eliminatòria amb un emocionant partit amb Oleksandr Dzdukh, que va guanyar 3-1. El xinès del DKV Borges es va endur el primer set (11-7), però l'ucraïnès va empatar amb un 10-12. Al tercer set, Chenkai va mostrar la qualitat i va deixar Dzdukh en sols sis punts (11-6), i va sentenciar amb un ajustat 13-11 al quart per a l'1-0 a favor dels lleidatans.

Al segon partit, Marc Duran es va enfrontar a Li Yang, al qual va plantar cara però amb el qual va acabar cedint 1-3. El lleidatà va guanyar el primer punt amb un parcial de 13-11, però el xinès del Nord Donetsk va remuntar amb tres sets d'allò més ajustats. En el segon va guanyar 12-14, en el tercer per 10-12 i en el quart es va imposar 9-11.

Després de l'empat, Oriol Monzó va saltar a pista per enfrontar-se a Ievhen Prisxepa, amb el qual va protagonitzar un altre duel molt igualat. De nou es va avançar el representant lleidatà amb un 11-9, però l'ucraïnès va aixecar el partit amb tres sets (14-16, 9-11 i 9-11).

Amb el DKV Borges contra les cordes, Chenkai va entrar per enfrontar-se a Yang, en el partit més emocionant de l'eliminatòria. El jugador del Borges es va imposar al primer set amb superioritat (11-4), però el seu compatriota li va tornar el cop amb un clar 5-11. El set més igualat es va decantar del costat visitant per un 19-21, però Chenkai va tornar les taules amb un 11-7. Tanmateix, al cinquè i definitiu set, Yang va portar a col·lació la seua qualitat per guanyar per 5-11, donar el tercer punt a l'equip ucraïnès i eliminar el Borges.

duel asiàtic

Chenkai i Li Yang van protagonitzar el quart partit, un duel espectacular i igualat