REDACCIÓ
22-02-2018
Actualitzat: 22-02-2018 12:16
  • El Cadí no pot donar la sorpresa però es manté al 'playoff'

El Cadí no va aconseguir donar la campanada a la pista del Mann Filter de Saragossa, on amb prou feines va inquietar l’equip aragonès (64-58). Malgrat la derrota, les de l’Alt Urgell mantenen la seua plaça de play-off després que Gipuzkoa i Bizkaia també perdessin els respectius partits de la jornada.

El matx va començar amb el Cadí la Seu plantant cara a les locals, amb bon moviment de la pilota i buscant sempre la millor opció de tir. Però després d’un triple de Kraker que va posar el 7-9, el Mann Filter va firmar un parcial de 8-0 que va provocar el primer temps de Canut a 2:03 per al final del quart inaugural. Ramírez, que es va prodigar com mai en el tir exterior, no va aconseguir un triple que va tornar la igualtat en el marcador (15-12). L’equip de l’Alt Urgell va continuar portant al límit les aragoneses, especialment en atac, on els costava desplegar les seues armes, sobretot amb Barbee. Tanmateix, va aparèixer una altra de les jugadores determinants de la Lliga Femenina, la paraguaiana Ferrari, amb 11 punts gairebé consecutius, que van suposar el 31-22. El Cadí estava contra les cordes per primera vegada durant el partit i va aconseguir reaccionar des de la línia de tirs lliures, encara que les saragossanes van assolir el descans amb una còmoda renda (35-27).

Després del pas pels vestidors, el Mann Filter va intentar trencar el duel, encara que les lleidatanes van continuar resistint. Va haver de ser Ferrari una altra vegada la que donés mostres de la seua qualitat en el tir exterior, elevant la diferència fins als 13 punts (46-33). Però el Cadí no estava disposat a rendir-se i va tornar amb un parcial de 0-7 que va completar una molt desencertada Nogaye Lo. Les locals van aconseguir mantenir els 8 punts d’avantatge que acumulaven al descans, deixant les lleidatanes apel·lant a la remuntada. Tanmateix, les opcions es van esfumar en un instant, amb un parcial de sortida de 6-0 que situava les locals 14 a dalt (58-44). El Cadí va tenir problemes per anotar a l’últim quart, cosa que va impedir una reacció. Les opcions van arribar massa tard, amb dos triples seguits de Kraker i Oma a poc més d’un minut per al final, que van aconseguir retallar el marge, però no com per optar al triomf.