andrés ramos
26-01-2015
Actualitzat: 26-01-2015 11:55
  • El Cervera paga cars els errors

Els errors defensius del Cervera a la primera part van condemnar els locals davant d'un bon Borges (1-3).

El conjunt visitant va saber materialitzar bé les ocasions en un primer temps de molta igualtat, però que es va veure entelat pels errors defensius que van propiciar que el Cervera anés a remolc del Borges al llarg de tot el partit.

Els visitants no van tardar a marcar el primer gol del partit gràcies a Joel, que ja havia avisat al minut 6 i que al 14 no perdonaria al fer pujar el 0-1 en el marcador. El partit va prosseguir sense tenir un dominador clar, amb moltes anades i vingudes sense excessiu perill, tret d'un xut des de fora de l'àrea de Recasens, per part del Cervera, que Xammar va desviar a córner al minut 19. Al 28, Arnau va marcar el 0-2 a l'aprofitar un error en la sortida de Sergi, que es va veure sobrepassat per la pilota i Arnau es va quedar sol sense cap oposició. El partit es posava molt costa amunt per al Cervera i més encara quan, en el minut 32, Graells no aconseguia transformar una pena màxima comesa per Álex Pacheco.

El tercer gol visitant va arribar fruit d'un altre error en defensa del Cervera, en aquesta ocasió de Ferran (41'). El 0-3 va deixar molt tocat un Cervera que, al minut 44, a punt va estar d'encaixar el quart gol, però el porter Sergi ho va evitar en un mà a mà amb Ferran. La segona part va començar amb diversos canvis per part del Cervera, amb la intenció de ficar-se en el partit com més aviat millor però, encara que el Borges va cedir el domini de la pilota als locals, tot just van crear perill. Al 59, Puig va treure un bon tret des de fora de l'àrea, que Xammar va enviar a córner. Al 60, Xavi va estar a punt de marcar el 0-4, però la vaselina va sortir desviada.

L'únic gol del Cervera va arribar per mitjà de Puig, que donava una mica d'emoció als últims minuts del partit, encara que el temps va passar ràpidament a causa de diverses faltes i canvis. El Cervera va estar a punt d'aconseguir el 2-3, però de nou Xammar va acabar amb tota esperança cerverina.

Gràcies a aquesta victòria, el Borges es manté una jornada més com a tercer classificat del grup V de Segona Catalana, amb 40 punts al caseller, i s'allunya en sis d'un Cervera que la pròxima jornada visitarà el camp de l'Alcarràs, conjunt de la zona mitjana baixa de la taula.