redacció
23-11-2015
Actualitzat: 23-11-2015 11:15
  • El DKV Borges supera sense problemes el cuer Híspalis

El DKV Borges Vall va superar ahir sense problemes (0-4) el cuer de la Superdivisió masculina de tenis taula, l'Híspalis de Sevilla, un resultat que manté els lleidatans en segona posició a dos punts del líder Cartagena. Malgrat el cansament acumulat pel desplaçament a Dinamarca per disputar divendres els vuitens de l'ETTU Cup, el DKV Borges va saber resoldre el compromís per la via ràpida, evitant una sorpresa que hauria minvat les seues possibilitats en la Lliga.

Gui Chenkai va ser l'encarregat d'obrir l'encontre davant del conjunt andalús, que continua sense conèixer la victòria, enfrontant-se a Antonio Chaves. El xinès de l'equip de les Garrigues no va tenir excessius problemes per superar el seu rival, amb un contundent 0-3 i uns clars parcials de 5-11, 6-11 i 3-11. Amb el primer punt a favor del Borges, Marc Duran va ser l'encarregat d'afrontar el segon partit, que el va enfrontar al jugador veneçolà Jonathan Pino. Tampoc no va tenir excessius problemes Duran i va aconseguir el segon punt de l'encontre, batent el representant de l'Híspalis per un nou 0-3, encara que amb parcials de 10-12, 12-14 i 9-11. Després d'encarrilar la victòria, va ser el torn d'Oriol Monzó, que es va enfrontar a José Manuel Gómez en el partit més emocionant del duel. El jugador sevillà va obrir el marcador amb un 11-9 i Monzó va respondre amb un contundent 5-11. Tanmateix, Gómez va posar contra les cordes el representant del DKV Borges a l'imposar-se en el tercer set per 11-7. Monzó va mantenir la calma malgrat trobar-se a un set de la derrota i va establir l'empat amb un 7-11. En el cinquè i definitiu set, el lleidatà va ser més sòlid que el seu rival i va donar el tercer punt als lleidatans amb un ajustat 9-11.

Per al punt decisiu, Chenkai va tornar a la pista per enfrontar-se al veneçolà Pino. El jugador del DKV Borges va obrir el partit amb un còmode 6-11, però el respresentant de l'Híspalis es va adjudicar el segon set per un ajustat 12-10. Chenkai no va donar opció a la sorpresa després de l'empat i va sentenciar el partit amb un 8-11 i un contundent 3-11.

Derbi davant del Mataró

Després de la cinquena victòria en sis jornades, els lleidatans tornaran a la competició domèstica divendres (19.00), rebent al Centre de Tecnificació de Borges el Mataró en un dels derbis catalans de la Superdivisió masculina.