Juanjo Lecumberri
26-01-2015
Actualitzat: 26-01-2015 11:54
  • El Lleida B flaqueja a casa

El Lleida B no va aconseguir sumar cap punt davant d'un dels millors equips de la categoria i que, amb aquesta victòria, encadena deu jornades consecutives sense perdre. El tècnic del filial, Gerard Albadalejo, ja havia advertit, durant la setmana, de la dificultat que comportava aquest partit contra un Santboià ple de jugadors que han militat en clubs de major categoria. En l'arrancada del xoc, els visitants van deixar ben clar que no esperarien el filial blau al seu propi camp i es van atansar als voltants de la porteria defensada per Cobo en un parell d'ocasions forçant sengles córners.

El Lleida B es va desempallegar de l'esmentada pressió inicial i intentava dominar el centre del camp, associant-se amb èxit i buscant la velocitat de Gómez. Els primers compassos del matx van transcórrer amb molt ritme i intensitat per part dels dos conjunts. Aquesta tensió es va traslladar a les banquetes quan, abans de complir-se el minut vint, el col·legiat expulsava l'entrenador visitant per excedir-se en les protestes. En el terreny de joc seguia la disputa per fer-se amb el centre del camp encara que sense un dominador clar i sense ocasions ressenyables. De fet, una falta a la medul·lar, que aparentment no tenia gaire perill, seria la que propiciaria el primer gol del partido. El Santboià va penjar la pilota a l'àrea del Lleida B i Joel es va anticipar a la defensa blava per servir, de cap, l'esfèric a Cárdenas que va batre Cobo d'un xut fort (0-1, 35'). Després del gol, els pupils d'Albadalejo no van abaixar els braços i, de fet, van gaudir dels moments de més fluïdesa en el seu joc, però sense que això es traduís en ocasions clares de gol. Abans d'enfilar el túnel de vestidors, Cobo va salvar els seus amb una gran parada a tret de Jota. Després de la represa, el Lleida ho va seguir intentat amb afany però trobant-se una vegada i una altra amb una defensa molt experimentada i organitzada.

Amb el pas dels minuts, els locals van perdre intensitat i el Santboià aconseguia robar la pilota amb més facilitat i sortir al contraatac per mitjà de Jota i Buba, que posaven en dificultats la defensa blava cada vegada que rebien la bimba. Albadalejo va intentar millorar la sortida de pilota dels seus situant Noel de central i ajuntant més jugadors al centre del camp, però no era el dia del Lleida B. Els visitants se sentien molt còmodes gràcies a la renda obtinguda a la primera meitat i no donaven cap facilitat als talentosos davanters blaus.

La sentència va arribar quan faltaven tres minuts per a la conclusió del partit. Després d'un ràpid contraatac, precedit per un robatori a la medul·lar, Marsal va definir magistralment superant Cobo i matant definitivament el matx (0-2,87').