ORIOL FARRÉ
23-10-2017
Actualitzat: 23-10-2017 14:50
  • El Lleida B trenca la mala ratxa golejant al Balaguer

El Lleida Esportiu B va tallar la mala ratxa de tres partits sense conèixer la victòria i ho va fer després d’aclaparar el Balaguer amb una golejada de les que es recorden (6-2). Els de Mariani van remuntar el gol inicial d’un Balaguer que havia sortit molt endollat amb una exhibició d’encert davant de la porteria defensada per Alfred per acabar marcant fins a sis gols. El matx va ser un derbi en tota regla. Després d’uns primers minuts de tempteig, el Balaguer es va apropiar la pilota i va començar a crear joc. Tant és així que als deu minuts, en una jugada embolicada dins de l’àrea local, Sergi Galceran va avançar els de la Noguera (0-1). El gol va fer mal al Lleida B, que es va témer el pitjor. El Balaguer venia d’encadenar tres victòries i res feia preveure el que acabaria sent el partit.

Després del gol, el Lleida B va passar uns minuts de nervis però lentament va anar recuperant el seu joc. La possessió de la pilota es va anivellar i els homes de Mariani van trobar l’empat en una jugada d’estratègia a prop de la mitja hora de joc, obra de Peco (1-1). Els locals van començar a creure-s’ho i en el servei d’un altre córner va arribar el 2-1, ben culminat per Enric Bosch. El filial blau havia fet el més difícil, sobreposar-se a un Balaguer que havia començat molt bé.

Però el millor estava per arribar. La segona meitat va arrancar amb un Lleida B molt explosiu, que de seguida va incrementar el seu compte golejador. Només havien passat quatre minuts quan Enric Bosch va connectar un potent tret ajustat davant del qual res va poder fer Alfred (3-1). Després del gol, Edu March va reaccionar i va posar a escalfar la banqueta. Els canvis, que van arribar molt ràpid, no van millorar la imatge d’un Balaguer que va entrepussar una vegada i una altra davant de la ben posicionada defensa local. I al quart d’hora de la segona meitat va arribar la jugada que va trencar definitivament el matx. Un penal dubtós a l’àrea del Balaguer va ser transformat per Sergi Gómez i a partir d’aquell moment el partit només va tenir un color (4-1). Malgrat que faltava mitja hora, el Balaguer ja no va tornar a trobar-se còmode, mentre que els blaus sortien amb perill a la contra cada vegada que recuperaven la pilota. Encara hi va haver temps per a tres gols més per tancar un duel que ja no tenia història.