El lleidatà Cuartero, primer líder

09-04-2016
Actualitzat: 11-04-2016 11:41
  • El lleidatà Cuartero, primer líder

El lleidatà Emilio Cuartero, amb una volta de 68 cops (-4), lidera la classificació de professionals del II Pro Am Lleida Atlas Energía, en què col·labora SEGRE, que va començar ahir al Raimat Golf Club amb la participació de 27 jugadors professionals i 216 d’amateurs, enquadrats en equips de quatre amateurs i un professional. Després de Cuartero, segueix a la classificació un trio empatat a 69 cops (-3) format pel lleidatà Gerard Piris, Pep Anglés i Borja Virto. Per la seua part, el tercer lleidatà del torneig, Carlos Pigem, va firmar 77 cops (+5).

Entre els professionals va destacar la presència de José Manuel Lara, guanyador de dos tornejos del European Tour (Hong Kong i Àustria), així com el fill gran de Severiano Ballesteros, Javier, que repetia presència al torneig lleidatà després d’estrenar-se l’any passat com a pross.

Pel que fa a la classificació per equips, es va imposar l’equip format per Gregorio Villarias, Carles Tarragona, Xavier Buj i Nèstor Gutiérrez, a més del professional Borja Virto. En segona posició va finalitzar el format per Robert Serentill, Santiago Llusera, Josep Maria Solanes i Joan Ramon Vilella. La tercera plaça va ser per a Jordi Pigem, Josep Ramon Gabàs, Ramon Barrufet i Albert Simó.

L’inici del torneig va comptar amb un bon nivell de joc, malgrat que les banderes estaven estratègicament col·locades, cosa que complicava molt l’atac a green. Avui es disputa la segona i última jornada d’aquest Pro Am que ha portat a Lleida el millor golf d’elit.