Els Màrquez, estrelles al Bosquet

22-12-2014
  • Els Màrquez, estrelles al Bosquet

La penúltima prova puntuable per al trofeu Moto Club Segre de motocròs, que es va disputar ahir al Circuit El Bosquet de Ponts, va comptar amb la participació de Marc i Àlex Màrquez, campions mundials de MotoGP i Moto3, que dissabte van assistir al nomenament del gran dels germans com a fill predilecte de Cervera i a un sopar al Fan Club.

Marc va ser cinquè en la categoria reina, MX1, en què es va imposar José Luis Martínez, seguit de Nil Arcarons i Jaume Betriu. Per la seua part, Àlex va acabar dotzè en MX2, una categoria que va dominar amb claredat Simeón Ubach, guanyador de les dos mànegues. Oriol Casas va ser segon i Oriol Oliva, tercer. Albert Armengol va ser el més ràpid en MX3, superant Alfred Camps i Àngel Davins.

La victòria en MX85 va ser per a Eric Tomás, que va guanyar les dos mànegues davant de Marc Tarragona i Guillem Farrés, mentre que Marc Pàmias es va imposar en MX65 davant de Daniela Guillén i Adrià Monné. Finalment, en la categoria MX50, Francisco García va aconseguir el triomf superant Joel Cañadas i Xavier Camps.

Rufea acollirà diumenge l'última prova puntuable per al trofeu MC Segre de motocròs.