X. PUJOL
21-03-2018
Actualitzat: 21-03-2018 11:11
  • Els millors alevins se citen en el Trofeu Albert Costa

Les millors raquetes sub-13 d’Espanya tornaran a citar-se des d’aquest dissabte i fins al dimarts 27 de març a les instal·lacions del Club Tennis Urgell en un Trofeu Albert Costa que arriba a la majoria d’edat, en el marc d’un Torneig de Setmana Santa que assoleix la 29a edició, un dels més longeus d’aquesta categoria a nivell estatal. El millor tenista lleidatà de la història i excampió de Roland Garros va ser un dels il·lustres que el van disputar en l’etapa de formació, al costat dels dos actuals números u espanyols, Rafa Nafal i Garbiñe Muguruza. “El vaig jugar dos anys però mai vaig aconseguir guanyar-lo, sempre em vaig quedar en semifinals, i és una espina que tinc clavada”, va reconèixer ahir Albert Costa durant la presentació del torneig.

El torneig, considerat el Campionat d’Espanya oficiós, tornarà a reunir els millors alevins, especialment en el quadre femení, que comptarà amb la campiona d’Espanya i Catalunya, Victoria Jiménez, i amb la subcampiona estatal i guanyadora del Màsters Rafa Nadal Tour, Arianna Geerlings, membre de l’equip nacional al costat de Naroa Aranzábal, subcampiona del torneig que apadrina el balear i que en l’Albert Costa 2017 va perdre la final, resultat del qual vol rescabalar-se aquest any. En nois hi seran el subcampió estatal, Alejandro Melero, i dos semifinalistes del Màsters Rafa Nadal, Iker Sevilla i José Hernández.

La representació lleidatana serà a càrrec d’Àlex Oran i Rocío Roig, del CT Lleida, i Albert Pedrico i Elena Noguera, del CN Lleida. Tots els participants, com és tradició, s’allotjaran amb les famílies del club.