Empat d'un bon Tàrrega

SEGREcom
01-09-2014
  • Empat d'un bon Tàrrega

El Tàrrega es va endur el Trofeu Festa Major de Manresa a l'empatar en el camp del conjunt local (2-2). El primer temps va ser de domini altern i amb poques ocasions de gol. El Manresa va ser el primer a avisar quan, en el minut 5, Andrés va enviar una pilota al pal. Deu minuts més tard, Joan Capdevila va llançar una falta directa que se'n va anar per escassos centímetres per sobre del travesser. Poc després, el Tàrrega va tornar a posar en conflictes el porter local mitjançant una bona combinació entre Pijoan i Vendrell. El meta visitant Ribera va tenir el seu moment de lluïment quan va rebutjar de punys una rematada a boca de canó del local Charly Lumbreras. Després del descans, el Tàrrega va augmentar el seu control en el joc i es va avançar en el marcador gràcies a una jugada de Juande, finalitzada amb una rematada de Dani Vargas, que va caçar el rebuig del porter per establir el 0-1 (54'). Dos minuts després, Noah va finalitzar un contraatac visitant i va marcar el gol de la igualada (1-1). Després d'un intent de gol olímpic de Pijoan, un error de concentració de la defensa visitant va suposar el 2-1, obra de Juancho (64'), però el Tàrrega va reaccionar i, aquesta vegada sí, va marcar el definitiu 2-2 amb un gol olímpic de Pijoan (72'). El Tàrrega dóna per finalitzada la pretemporada a l'espera del debut a la Lliga diumenge a l'annex al camp Joan Capdevila, que està en obres, davant de l'Efac Almacelles.

empat amb gol olímpic

Pijoan ho va intentar en dos ocasions i, a la segona, va aconseguir un espectacular gol olímpic