redacció
22-08-2017
Actualitzat: 22-08-2017 9:41
  • Espanya convoca dos lleidatans per al Mundial de futbol 7

Dos futbolistes lleidatans, Sergi Talavera i Xavi Mallol, han estat convocats per la selecció espanyola de minifutbolfutbol 7–, per disputar, el pròxim mes d’octubre, el Campionat del Món d’aquesta especialitat futbolística, que se celebrarà a partir del dia 6 a Tunísia. Els dos jugadors competeixen amb l’equip Café París & Pàrquing Vilella a la Lliga de futbol 7 que organitza Lligues Lleida. Talavera i Mallol es van estrenar com a internacionals el mes de juny passat, quan van disputar amb Espanya el Campionat d’Europa que es va celebrar a la República Txeca.

Els dos lleidatans van jugar amb Espanya el mes de juny passat a l’Eurocopa de la República Txeca

Sergi i Xavi són els únics catalans que formen part d’una selecció integrada per dotze futbolistes. El Campionat del Món de Tunísia el disputen 24 seleccions i tindrà lloc entre el 6 i el 15 d’octubre. Espanya, a l’Eurocopa del mes de juny passat, no va passar de la primera fase, després de guanyar Turquia (3-2) i perdre davant d’Eslovàquia (0-5) i Rússia (0-3).

“Per a l’esport de Lleida, això és molt bo”, valora Àngel Castro, organitzador de Lligues Lleida, una competició amateur i no federada de futbol 7 que compta amb trenta-vuit equips en competició, encara que les previsions de cara a la temporada vinent és incrementar el nombre d’equips, atès que ja ha rebut noves peticions per poder formar part d’aquesta competició.

Les tres últimes temporades, Café París & Pàrquing Vilella, com a campió de la Lliga de Lleida, ha participat en el Campionat d’Espanya al costat dels campions de les lligues d’altres zones integrades a l’Associació Espanyola de Minifutbol. Lligues Lleida també organitza el Trofeu Telègrafs i una lliga de futbol sala.