redacció
10-07-2017
Actualitzat: 10-07-2017 9:21
  • Farré acaba lluny dels punts

La cinquena cita del Mundial de trial en terres britàniques va ser esquiva per a Arnau Farré, que no va poder confirmar les bones sensacions de la jornada de dissabte, en la qual va marcar el sisè millor registre, i ahir va acabar setzè en la cursa, lluny dels punts. Plenament recuperat del cop rebut ara fa quinze dies a la mà dreta, quan pugnava pel setè lloc en el GP de França, el pilot de Vilanova de Segrià va ser un dels millors de la categoria reina en la lluita pel crono, però ahir, partint dels últims de la seua classe, no es va trobar còmode. Va completar la primera volta a les quinze zones, totes d’almenys 2,5 quilòmetres de corda i alguna, fins i tot, en trams de riu amb fang, amb un total de 50 punts.

En el seu segon pas, l’actual líder del Campionat d’Europa absolut va millorar i en va firmar 47, per tancar la seua participació amb una targeta final de 97. “He comès molts errors a les seccions a priori més senzilles, i encara que en les més difícils ho he fet bé, arrossegava massa penalitzacions per remuntar. Físicament, m’he trobat bé, i la moto també ha funcionat perfectament, però no ha sigut el meu dia. No me’n vaig gens content amb el resultat i la posició final”, va afirmar el pilot del Moto Club Aitona, que ocupa el dotzè lloc de la general, amb un global de 18 punts.

El gran dominador de la prova va tornar a ser Toni Bou (Montesa), que va sumar la cinquena victòria de la temporada. El barceloní es va imposar amb 21 punts, set menys que el seu company d’equip, el japonès Takahisa Fujinama, i nou menys respecte a Adam Raga (TRS). Bou és encara més líder, ara amb 115 punts, 18 més que Raga i 37 que Fujinami.