Iker Ruiz, del CEN Balaguer, podi amb Catalunya a l'Estatal

redacció
28-03-2017
Actualitzat: 28-03-2017 10:45
  • Iker Ruiz, del CEN Balaguer, podi amb Catalunya a l'Estatal

Iker Ruiz, pertanyent al Club Esportiu Natació Balaguer, va prendre part aquest cap de setmana passat en el Campionat d’Espanya per autonomies de natació adaptada disputat a Palma.

El balaguerí, enrolat en l’equip de la Federació Catalana de l’especialitat, va estar molt a prop de pujar al podi en les dos disciplines en què va participar. En la que va estar més pròxim de penjar-se una medalla va ser en la prova dels 100 metres braça, en la qual va firmar la quarta posició, mentre que tant en els 50 metres braça com en els 50 papallona de la seua edat va obtenir la cinquena posició final.

Aquests resultats van contribuir a fer que la selecció catalana de natació adaptada aconseguís la segona posició de la general de la categoria masculina del Campionat d’Espanya autonòmic, i la tercera en la classificació conjunta.