La solidaritat més atlètica, a la Cursa SED

19-03-2018
Actualitzat: 19-03-2018 10:41
  • La solidaritat més atlètica, a la Cursa SED

La quarta edició de la Cursa SED va reunir ahir 1.015 persones, que van respondre a la crida del No Siguis Gallina i van recórrer els carrers de Lleida a favor dels drets de la infància. L’organització va recaptar 10.000 euros que aniran destinats a nens de les poblacions de Mwanza i Masonga, a Tanzània, on treballa l’ONG Solidaritat Educació i Desenvolupament (SED). A més, 69 empreses van facilitar la logística de la cursa i van proporcionar de forma gratuïta els articles de la bossa del corredor, amb la col·laboració de 120 voluntaris.

La Cursa SED també va comptar amb la dinamització de l’Escola de Dansa Dancescape, Equilibrium i la batucada del Centre Obert Calidoscopi. L’esdeveniment va reunir famílies senceres, des dels més petits que s’estrenaven en una prova atlètica fins als més veterans i els corredors que buscaven millorar el registre.

La prova masculina va ser per a Joan Mercadé, que va vèncer amb un temps de 15:42, seguit d’Alejando Renals (16:52) i Carlos Mora (18:03). D’altra banda, a la categoria femenina la guanyadora va ser Noemí Aumedes, que es va imposar amb un crono de 19:13, davant de Marina Paredes (21:08) i Anna Jové (22:41). A tots ells els esperava a la línia de meta la Gallina Manya, la mascota de la carrera i que va repartir ous amb premi per tot el traçat pel qual va transcórrer aquesta Cursa SED.