L’AEM busca l’ascens amb un cop d'autoritat contra el Collerenc

11-12-2017
Actualitzat: 11-12-2017 13:59
  • L’AEM busca l’ascens amb un cop d'autoritat contra el Collerenc

L’AEM va tancar la primera volta amb una victòria de prestigi davant un rival directe per l’ascens com és el Collerenc. Les locals van tornar a fer un partit impecable en conjunt en el qual Sònia i Llop van ser les golejadores (3-0). L’encontre va començar amb uns minuts de tempteig fins que l’AEM va imposar el seu estil i van començar a arribar les ocasions. A la primera clara, Pixu no va aconseguir superar Cata en l’un contra un. En una altra ocasió clara ningú va arribar per rematar una centrada lateral. I a la tercera, Sònia va obrir el marcador arribant molt bé des de la segona línia a una pilota rebutjada (1-0). Havia passat mitja hora de joc i l’AEM era superior. Amb el domini de la pilota i noves ocasions es va arribar al descans amb la sensació que podrien haver ampliat l’avantatge per evitar patir a la segona part. Però tot just sortir dels vestidors, Sònia, que venia d’encadenar uns quants partits sense marcar, va anotar el 2-0 a la sortida d’un córner. Quedava una part sencera i l’AEM no es va replegar. Va buscar amb insistència la porteria del Collerenc pensant en el possible goal average de final de temporada. Llop, que havia entrat substituint Pelegrí, la va tenir en un llançament de falta al pal.

Les ocasions se succeïen i la portera Cata es va convertir en la millor de l’equip. Però, finalment, Llop va anotar el 3-0 al 81. Gran triomf de l’AEM, que va tornar a mostrar les seues credencials per a l’ascens amb un cop d’autoritat davant del Collerenc.

Amb aquesta victòria, les jugadores de David García acaben la primera volta amb tres derrotes, dos empats i vuit victòries que els donen un total de vint-i-sis punts, a un del Seagull i dos del Collerenc, que marquen la promoció a Primera divisió.

Tanquen la primera volta amb bons resultats

Els equips lleidatans van acabar la primera volta amb bons resultats. L’AEM va vèncer i es manté cinquè però va retallar distàncies amb el liderat, del qual només està a quatre punts. Al seu torn, el debutant Pardinyes acaba amb tretze punts i demostrant que pot competir contra qualsevol equip en aquesta Lliga.