ÀREA 11
20-02-2017
Actualitzat: 20-02-2017 9:41
  • L’Alpicat no té opcions a Cornellà

L’Alpicat de Jordi López Mena va trencar la bona ratxa de resultats, que l’havia portat a puntuar en els cinc últims compromisos, i va caure per 2-0 a Cornellà. El primer temps va ser accidentat, amb la lesió del jugador de l’Alpicat Xavi Gomà en una jugada fortuïta i que va acabar a l’hospital amb una ruptura dels lligaments de l’espatlla que el tindrà 3 setmanes immobilitzat i diversos mesos allunyat dels terrenys de joc. Al camp, amb ocasions per als dos conjunts, les internades de Pedro Bilbao per la dreta van fer molt mal a la defensa lleidatana després del descans i van propiciar la victòria del Sant Ildefons.

La primera aproximació arribaria a les botes de Pedro Bilbao, el més actiu dels locals, però Fornós la va rebutjar amb encert. Al quart d’hora de joc, Caste va rematar una gran centrada de Vendrell i a punt va estar de convertir-se en el 0-1. L’equip local va replicar amb una falta de Dani Muela que el porter Fornós va parar en dos temps. I del minut 25 al 35, es van produir dos jugades accidentals que van acabar amb dos jugadors traslladats a centre mèdic. Primer es va fer molt mal el jugador de l’Alpicat Xavi Gomà, a qui se li va sortir l’espatlla, i després el local Pulido es va quedar a terra per un fort cop i una bretxa a la cara i també va haver de ser substituït.

La segona part va començar amb un Sant Ildefons molt més ficat, intens i despert a dalt. Així, la societat que van formar Pedro Bilbao i Víctor García, acabat d’ingressar al terreny de joc, va ser demolidora per als interessos de l’Alpicat. Primer van avisar amb una centrada i rematada que Fornós va treure sota pals. I escassos minuts després, i amb els dos protagonistes de nou, aquesta vegada el cuir sí que va acabar al fons de les malles després de la rematada a pler de Víctor al segon pal (1-0).

Els de Mena van intentar reaccionar amb un xut de Kelly que va treure bé Marc Guillén, i l’Alpicat semblava que havia millorat les seues prestacions de cara a buscar l’empat. Així, van poder tancar els locals a la seua àrea i van començar a arribar amb molt perill. Tanmateix, una altra jugada per la banda de Pedro Bilbao acabava en el segon de la tarda (2-0), que tancaria el partit.