L’àrbitre frena l’Alpicat

22-01-2017
  • L’àrbitre frena l’Alpicat

El CA Alpicat va tornar a empatar a casa com en l’anterior jornada. Aquesta vegada, després d’una gran primera meitat dels locals, que van arribar a posar un 2-0 amb gols de Vendrell i Romero, però que va donar pas a un segon període marcat per les decisions inexplicables del triplet arbitral, impròpies de la categoria, que van facilitar el camí del 2-2 a un Suburenc que no va merèixer tant.

L’Alpicat va començar amb molta força buscant la porteria rival i ben aviat va trobar premi amb un gol de Vendrell, al minut 4, al rematar dins de l’àrea petita i al primer toc una centrada de Garriga des de la línia de fons de la banda dreta. Després d’uns primers minuts molt bons del conjunt roig, el gol va fer avançar línies el Suburenc, que va ser a prop de l’empat al minut 8, en una rematada de cap que va rebutjar el porter Crisos amb una gran intervenció enviant la bimba a córner.

L’Alpicat va donar la rèplica i va tornar a generar perill en atac amb facilitat. Així, al minut 19, Garriga penjava una pilota al segon pal des del pic de l’àrea, on Romero rematava de cap al fons de la xarxa posant el 2-0 al marcador.

El conjunt visitant va retallar distàncies molt aviat, aprofitant una pèrdua de pilota dels locals. Pasqua robava l’esfèric, trepitjava l’àrea i de xut ras i creuat superava Crisos per reduir distàncies (2-1, min. 22).

L’Alpicat podria haver fet el tercer abans del descans en dos accions en què va intervenir Garriga. La primera, al minut 31, en una centrada del capità local que Brezmes, sol a l’àrea, rematava de cap alt. La segona, al 37, en una jugada individual de Garriga que acabava amb un xut des de la frontal que el porter David va rebutjar amb els punys.

El segon temps va estar clarament marcat per l’actuació del col·legiat, que va mostrar fins a quatre targetes als locals en el primer quart d’hora i va perdonar l’expulsió a Pablo per doble amonestació després d’unes mans al tallar una acció de Vendrell.

Les decisions arbitrals van afectar molt l’encontre. Malgrat tot, Garriga estavellava la pilota al pal després del servei d’un córner (63) i al minut 74 hi va haver una nova acció polèmica. Vendrell guanyava una pilota en carrera a un defensa i el porter el va tirar a terra quan entrava a l’àrea. El col·legiat va xiular servei de porta davant de les protestes i indignació dels locals.

Xavi Gomà va tenir el tercer a les botes i quan es complia el minut 90, després d’un mal rebuig, Geri feia l’injust 2-2.