L'Associació Lleidatana d'Handbol cau davant el líder

15-01-2018
Actualitzat: 15-01-2018 11:43
  • L'Associació Lleidatana d'Handbol cau davant el líder

L’Associació Lleidatana va caure ahir davant del líder invicte de la categoria, el Morvedre, i va sumar la vuitena derrota consecutiva. Les lleidatanes van anar a remolc durant tot el partit i no van ser capaces d’inquietar l’equip visitant en cap moment.

Malgrat el resultat, durant els deu primers minuts, l’Onze de Setembre va veure una bona Associació que aconseguia competir de tu a tu davant del Morvedre. Tanmateix, l’equilibri de forces va durar poc, ja que les valencianes aviat van despertar i van ofegar les lleidatanes en defensa. D’aquesta forma, les de Miroslav Vujasinovic no van ser capaces d’anotar cap gol en quinze minuts mentre les visitants sí que anotaven i aconseguien una renda de nou gols a deu minuts per a la conclusió de la primera meitat (2-11). En el que restava de primer temps, les lleidatanes van continuar sense trobar la seua millor versió i patien molt en defensa. En atac, l’Associació tampoc no es trobava còmoda i, malgrat tenir ocasions per anotar, el poc encert les va condemnar. Al descans, el marcador ja reflectia un clar 5-14, que deixava el partit vist per a sentència.

Després de la pausa, l’Associació es va centrar a intentar que la distància en el marcador no augmentés. D’aquesta forma, les lleidatanes van sortir a la pista més concentrades, tant en defensa com en atac, encara que la defensa oberta plantejada pel Morvedre va impedir a les del Segrià retallar distàncies, caient finalment per un clar 13-28.

La pròxima jornada, l’Associació tindrà davant del Tenerife una altra ocasió per retrobar-se amb el triomf, en un xoc que també s’espera complicat.