L’Associació trenca la mala ratxa

23-01-2017
Actualitzat: 23-01-2017 9:34
  • L’Associació trenca la mala ratxa

L’Associació Lleidatana va trencar ahir la ratxa de cinc derrotes consecutives que va iniciar el passat 4 de desembre al perdre davant del Puchi i va aconseguir una ajustada victòria (30-29) davant d’un rival que no era gens fàcil, l’Amposta, cinquè a la classificació amb 20 punts. Amb totes les jugadores a la seua disposició, l’equip de Miroslav Vujasinovic va tornar a oferir bones sensacions.

Les jugadores blaves van sortir molt concentrades a la pista, davant d’un equip amb el qual es coneixen molt bé després d’haver coincidit en molts partits en els últims anys. L’Associació va treballar en defensa i no va tenir problemes per atacar, per la qual cosa va començar a tenir avantatges en el marcador des dels primers compassos del partit. Les lleidatanes van arribar a dominar per sis gols, encara que una petita reacció de les tarragonines va deixar el resultat en 18-14 al descans.

A la segona meitat, l’Amposta, que és un bon equip, va sortir a totes i es va atansar molt a les blaves (19-18, 34’). Tanmateix, l’Associació va tornar a ajustar la defensa i va trobar de nou llançaments fàcils en atac, mentre que l’Amposta es concentrava a intentar anul·lar Irina Pop –màxima golejadora del partit amb 9 gols.

D’aquesta manera, les jugadores de Miroslav Vujasinov van passar per damunt de les rivals durant uns minuts i van aconseguir el màxim avantatge durant el partit (28-20, 45’). El duel semblava sentenciat, però l’Amposta encara no havia tirat la tovallola. En l’últim quart d’hora, la defensa més pressionant que mai de les visitants va asfixiar les lleidatanes, que només van poder marcar dos gols més. A vuit minuts per al final, l’Associació guanyava per cinc gols (30-25), però ja no va tornar a anotar. Les exclusions de Yuliya Thyhlyay i Irina Pop van ser una de les causes. Per sort per a les lleidatanes, l’Amposta només va marcar quatre gols fins al final, insuficients per empatar el matx (30-29).

Victòria molt important per a l’Associació, que el pròxim cap de setmana es veurà les cares amb el líder, el Castelló.