ÁREA 11
22-05-2017
Actualitzat: 22-05-2017 9:33
  • L’EFAC empata en l’última sortida

L’EFAC Almacelles va tornar a mostrar la línia irregular de resultats, que no de joc, que ha mostrat en els últims compromisos. Els homes de David Giménez van tenir la victòria a la mà però van acabar concedint un empat davant del San Cristóbal en un encontre que va tenir de tot, sense pressió però amb molta intensitat (3-3). La primera acció destacable arribaria als sis minuts de joc, quan un xoc tremend entre Monfort i Hassen va deixar el primer molt tocat i el segon camí de l’hospital.

El defensa va caure lesionat per un xoc de cap amb el local Hassen, que va acabar a l’hospital

El joc, després d’estar 25 minuts aturat, es va reprendre amb una millor disposició dels roig-i-negres. Quan l’enfrontament es va reprendre, Roger Canadell va aconseguir posar davant els seus amb un gol de córner olímpic (0-1) encara que minuts abans Jordi Chiné havia aturat un penal en dos temps a Ruy. Després del 0-1, l’EFAC Almacelles va augmentar la renda amb una pilota interior de Viladegut a Òscar Canadell que, dins de l’àrea, va aprofitar per enviar ea fons de les malles amb un xut creuat (0-2). Però quan millor estaven els lleidatans, Albert va reduir distàncies per als locals (1-2).

Malgrat tot, van ser els de David Giménez que sortirien amb una marxa més després de l’intermedi. Des de l’inici, la seua superioritat al mig camp i en el resultat els va fer encoratjar-se, i tant Juclà com Òscar Canadell van poder donar per liquidat el xoc després de l’1-3, obra del mateix Juclà al recollir una passada a la frontal i marcar de vaselina. Però els locals no es van rendir. En una jugada embolicada i plena de rebots i rebutjos, Andreu aconseguia el 2-3 per ficar de nou els seus en l’encontre. I l’expulsió de Cons per doble groga seria decisiva, ja que tot just un minut més tard, el mateix Andreu establia el definitiu 3-3.

En el temps afegit, Viladegut va veure la roja directa, però l’EFAC es va tancar bé per sumar un punt en l’últim desplaçament de la temporada. A més a més, David Giménez va afegir: “Després del xoc de caps entre Hassen i Monfort hem pogut posar-nos al davant amb un 0-2. L’1-2 els ha donat vida abans del descans, però després hem tornat a sortir bé i amb una jugada combinativa hem augmentat la renda. Una expulsió per doble groga i l’empenta més gran d’ells els ha permès igualar el marcador.”

“Crec que hem fet un gran partit, malgrat el resultat final”

L’entrenador de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va valorar el seu equip a l’acabament del partit: “Crec que hem fet un gran partit, malgrat el resultat final i penso que la victòria hauria estat justa pels mèrits que hem realitzat.”