ÁREA 11
24-09-2017
Actualitzat: 24-09-2017 9:25
  • L’EFAC guanya al Bellvitge i continua com a líder amb tres victòries consecutives

Dos gols en tres minuts i una primera part redona li van valer a l’EFAC Almacelles per vèncer amb relativa comoditat el Bellvitge aquest dissabte a la tarda (1-2).

Els de Pablo Petreñas van sortir en bloc i, gràcies a dos accions a pilota aturada, es van posar 0-2 en tres minuts. En aquell primer temps, van poder i haurien hagut de liquidar la contesa amb el tercer, però no ho van fer i els locals, amb poca pólvora a dalt, només van crear perill en alguna pilota penjada i en l’1-2 que li va donar una certa vida amb l’afegit davant, encara que no hi va haver més ocasions. Els roig-i-negres enllacen ja la tercera victòria consecutiva i segueixen demostrant el seu bon moment de forma en aquesta arrancada de campanya encapçalant la classificació.

Pràcticament ningú s’havia assegut per veure el duel i Jordi Martí, amb la canya a punt, ja havia avançat el seu equip. Una pilota a l’àrea posada amb una sacada de banda va generar un embolic en el qual Martí, forcejant i amb la pilota franca davant del porter, no va dubtar a l’àrea petita i va avançar els lleidatans (0-1). I, pràcticament tot seguit, els de Petreñas van generar un córner que Eric va executar amb mestria i Ciru només va haver de confirmar que seria un gol olímpic per fer el 0-2 en tot just tres minuts. Els de l’Hospitalet van intentar replicar amb una centrada lateral que Llobet va rematar a les mans del porter. La igualtat va ser la tònica general en el quart d’hora posterior. Redi, actiu però sense fortuna, generava perill per la banda dreta per als locals, però l’EFAC arribava amb molta claredat a dalt. El 0-3 hauria pogut arribar en una falta, sense donar temps a l’àrbitre per indicar res, que Roger va convertir de vaselina, però que el col·legiat va invalidar erròniament. A la mitja hora de joc, Brezmes també va tenir el tercer a les botes, però va enviar el cuir al travesser amb una engaltada. L’EFAC era un trepant i tant Vila com de nou Brezmes van merèixer posar la punta abans del descans, però el porter local ho va evitar.

Després del descans, el més destacat va ser el paper d’un trio arbitral una mica perdut i sense un criteri clar. Els roig-i-negres van controlar en tot moment i no van deixar que el rival es reenganxés al xoc. Però, en el tram final, després de no saber tancar el partit a la contra, el Bellvitge va retallar distàncies. Faltaven 7 minuts, però l’EFAC, molt ben tancat, no va deixar ni que s’acostessin a l’àrea de Jordi Chiné i es va apuntar uns altres tres punts en aquesta gran arrancada de campionat.

“No volíem anar a buscar el tercer a la babalà”

L’entrenador de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreña, va manifestar després de finalitzar el partit que “després del 0-2, no volíem anar contra el tercer a la babalà”.

El tècnic debutant, que ha aconseguit posar l’equip líder tot just començar la temporada, va dir que: “Veníem conscienciats del fet que era un partit difícil. Després de la golejada a casa, és difícil que l’equip surti igual d’endollat, però, en els primers minuts, ens hem trobat amb dos gols que ens han vingut molt bé per al nostre plantejament. Hem afrontat el partit amb molta tranquil·litat, després, dominant i tenint el control del cuir, i tret de l’última jugada del gol, que ha sigut fortuïta, no hem patit per poder mantenir el resultat.”