NEKÒ
27-03-2017
Actualitzat: 27-03-2017 11:46
  • L'EFAC no es rendeix

L’EFAC Almacelles va tornar al camí de la victòria després de la dolorosa derrota de la setmana anterior davant del Rapitenca, amb una golejada inapel·lable sobre un Rubí immers a la zona baixa de la taula (5-2). Amb aquest triomf, els homes de David Giménez recuperen la il·lusió i tornen a entrar a les quinieles amb l’esperança d’arribar amb opcions matemàtiques per a l’ascens a les últimes jornades de Lliga.

El matx el van controlar els locals de principi a fi. Tant és així que el Rubí no va arribar a disparar a la porteria defensada per Jordi Chiné durant tota la primera meitat. En canvi, l’EFAC Almacelles va començar aviat a crear ocasions. Amb el control del mig camp i un bon domini de la pilota, els roig-i-negres van tenir la primera ocasió als deu minuts de l’inici. I al quart d’hora va arribar el primer gol després d’una llarga possessió que va acabar amb una centrada de Vila rematada per Kike al fons de la xarxa (1-0). Passaven els minuts i les ocasions se succeïen per als locals. Tant Kike com Rafita van estar a prop d’aconseguir el segon, que no va arribar fins al minut 38 amb una recuperació i gran jugada de Montfort que va arribar fins a l’àrea per posar el gol en safata al davanter Kike (2-0).

A la represa, el panorama no va canviar i l’EFAC Almacelles va continuar dominant fins a arribar al 5-0 gràcies als gols de Roger, Ciru i Arnau. A falta de deu minuts, els locals es van relaxar i el Rubí ho va aprofitar per retallar distàncies i anotar dos gols.

Una de les notes més positives del partit per als locals va ser el debut de dos juvenils, Hamza i Bocar, en un encontre en què l’EFAC Almacelles havia sortit d’inici amb cinc del planter. Amb aquesta victòria els roig-i-negres sumen 42 punts i segueixen cinquens a la classificació, a nou del lideratge però amb un partit menys. Falten vuit jornades i els cinc primers han d’enfrontar-se encara entre si, així que, tot és possible.

David Giménez: “Hem de ser ambiciosos i no tenir por”

El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, es va mostrar molt satisfet al final del matx i va valorar les opcions del seu equip fins a final de temporada: “Hem de continuar motivats, ser ambiciosos i no tenir por de res. Tenim un partit menys i queden moltes jornades per continuar il·lusionats, amb ganes i somiar”, va comentar. A més, l’entrenador es va referir al següent rival: “Si guanyem el Suburenc retallarem algun punt segur. Però primer hem de sumar nosaltres. Aquesta victòria ens donarà moral per tenir ambició en un camp molt complicat i davant un rival que no ens ho posarà fàcil, però nosaltres recuperarem jugadors clau.”