NEKÒ
20-02-2017
Actualitzat: 20-02-2017 10:02
  • L’EFAC recupera l’essència

L’EFAC Almacelles va vèncer amb claredat el Reus B en un partit que van dominar els de roig de començament a final (3-0). L’equip de David Giménez, que sortia amb el juvenil Chipi a l’equip titular, va sortir a mossegar des de l’inici i la seua pressió a dalt no va trobar resposta per part d’un Reus B que no perdia des de la primera volta, precisament davant de l’EFAC. El partit va començar amb uns minuts de tempteig, però aviat van començar a arribar ocasions per als locals. Abans del quart d’hora, Òscar Canadell ja havia provat Fillero, el porter visitant, que acabaria sent el millor del seu equip. L’EFAC, que va controlar la medul·lar, va estar molt precís i actiu en un centre del camp dominat per Hortal i Ciru i ben acompanyat pels laterals, que no van deixar de pujar en tot el partit. A més, la pressió a dalt dels seus davanters va crear nombrosos problemes a la defensa del Reus B, que no va trobar el camí per sortir amb la pilota controlada. Abans de l’1-0, Héctor, Monfort i Edu Cons van fer lluir-se de nou Fillero, encara que finalment va ser un jugador del Reus B qui marcaria a la seua pròpia porteria arran d’un llançament de falta molt perillós d’Héctor (1-0) prop del descans.

Els visitants van marxar frustrats als vestidors per aquest gol en pròpia porta i tot just començar la segona meitat el domini de l’EFAC Almacelles va ser abassegador. La mobilitat i la pressió a dalt dels davanters seguia creant molts problemes al rival i el 2-0 podria haver arribat molt abans, si Edu Cons, Joel Chiné o Héctor haguessin encertat en les seues ocasions. També les van tenir Hortal i Ciru, que va xutar al travesser. Però finalment va ser Héctor, després d’una gran jugada col·lectiva en la qual Hortal va recuperar la pilota, la va tocar tot el centre del camp local fins que Òscar Canadell va centrar perquè Héctor marqués a pler (2-0). I encara hi va haver temps per al 3-0, de penal, que va ser obra de Chiné.

A més a més, el tècnic de l’Almacelles va destacar: “Ens hem situat bé i hem fet una bona pressió que ens ha servit per guanyar el partit. L’1-0 ens ha donat molta tranquil·litat per encarar la segona part”.

“Les bones temporades les fan els equips”

Al finalitzar el partit, el tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va lloar la seua plantilla: “Hem fet un gran partit. Sabem que les bones temporades no les fan onze jugadors, sinó que les fan les plantilles. Avui teníem baixes i han jugat homes que no tenen tants minuts habitualment, i han demostrat que poden jugar. Hem tret la força i la valentia contra el rival més difícil que ens podia tocar ara mateix.”